Goodmorning sunshine! Benieuwd wat er deze week gaat gebeuren? De sterren doen alvast een boekje open. Tijd voor CG’s weekhoroscoop.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Say whut?! Jij en je ex weer together? No, sorry! Stop met het checken van je ex’s Facebook en Instagram. Jullie relatie was leuk voor hoelang het duurden, maar het is nu tijd om verder te gaan.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Je hebt momenteel erg veel aan je hoofd en bent daardoor gestrest. Werk eens een avondje langer door, zodat je planning weer wat lucht krijgt. Ook al heb jezelf overal ja op gezegd en nu spijt, dit is niet het moment om dingen af te zeggen. Zet nog even door om je doel te bereiken!

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

It is your lucky week! Jouw creativiteit laat je stralen, wat een hoop succes beloofd. Twijfel je nog ergens over? Gewoon doen!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

De zomer komt eraan, maar jij voelt je niet helemaal lekker in je vel. How about een stuk fruit per dag in plaats van een chocoladereep.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Je hebt het gevoel dat er iets niet helemaal klopt en iemand iets verzwijgt. Luister eerst naar je hart, voordat je een geheim verklapt.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Je besties hebben wat issues met elkaar en vragen constant om jouw ongezouten mening. Wat als je je er gewoon eens niet mee bemoeit?

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je bent deze week erg kritisch en prikkelbaar. Niets lijkt goed te zijn. Je besties proberen alleen maar te helpen, dus snauw ze niet zo af. Ga iets voor jezelf doen en ontspan!

 

♐Boogschutter (22 November tot 21 December)

Spreek deze week af met wat oude vrienden. Van een etentje tot een yogales, samen met je besties van vroeger, heb je de tijd van je leven. Oude herinneringen worden weer uit de doos gehaald, wat zorgt voor een lach en een traan.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Je bent nogal in een hysterische bui, maar hey…what’s new?! Van drie sportlessen, die eigenlijk niet meer op de planning passen, krijg jij juist energie. Wat je ook deze week besluit te doen, geniet ervan.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Deze week ga je er helemaal voor. Een week vol toetsen? You got this! Een extra opdracht? Geen probleem. Let er wel op dat je jezelf niet te veel wegcijfert.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Dat spelletje hard to get heeft nu wel lang genoeg geduurd. Zet zelf de eerste stap als het nodig is. Een nee heb je, een ja kun je krijgen.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Jij staat graag in de spotlights, een celeb is er niets bij. Ook al bedoel je het niet altijd zo bot, toch komt het zo over. Sta deze week niet alleen in de spotlight, maar betrek je besties er ook eens bij!

 

Lees ook: Katy Perry en Taylor Swift hebben hun ruzie bijgelegd