Horoscoop

Horoscoop – week 20, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij hebt alles op orde. Of, nou ja, alles? Van sommige zaken denk je dat je weet hoe de vork in de steel zit, maar uiteindelijk zal blijken dat jouw standpunt daarover niet helemaal juist is. Wat jij nodig hebt, is een reset. Daarmee krijg je je gedachten weer écht op orde. Verder heb jij behoefte aan er even tussenuit knijpen and guess what? Dat gaat je binnenkort lukken.

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jou staat een goede week te wachten, Tweelingen! De laatste tijd heb je vaak een masker op gehad, maar deze week ga je ‘m afdoen. Daardoor ga je meer stralen dan ooit tevoren! Het zal een boost zijn voor je zelfvertrouwen.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij hebt een aantal verantwoordelijkheden en daar probeer je onderuit te komen. Well, Kreeft, let us tell you, dat is niet slim. Als je zaken laat liggen die je eigenlijk een dag eerder al had moeten afronden, ga je jezelf tegenkomen. So c’mon, geef jezelf een speech in de spiegel en pak je taken op!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt een oogje op iemand, maar eigenlijk wil je het romantische avontuur niet aangaan, omdat je waarde hecht aan je vrijheid. Tegelijkertijd heb je behoefte aan een vaste relatie met toegewijde partner. What to do? Waarschijnlijk kom je er deze week nog niet uit, dus ga rustig door met je andere bezigheden deze week en focus je op je (school)werk.

Quiz hier of jij klaar bent voor een relatie

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij denkt probably: ‘Oh, dit wordt een super relaxte week en niemand gaat mij van mijn roze wolk halen!’ … Dit zijn dangerous thoughts. Je weet zelf ook heel goed dat er eind van de week deadlines zijn. Het liefst wil je with me, myself and I op je roze wolk zitten, maar laat anderen ook toe.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Pas deze week op voor addertjes onder het gras en lees de kleine lettertjes! Anders maak je misschien afspraken over iets wat een hele nare nasmaak gaat hebben. Is je hoofd een mengelmoes van gedachten? Ga dan joggen of wandelen om je hoofd leeg te maken. Dit kan je deze week wel gebruiken.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij bent één van je bezittingen zat. Ooit was je er ontzettend verliefd op, maar nu moet je toch bekennen dat het een miskoop was. But hey, deze week kan je iemand anders heel blij maken. Misschien wel met dat ene item waar jij op uitgekeken bent?

Check ook: Zo voorkom je een miskoop

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Love is in the air, Boogschutter! Iemand in jouw omgeving heeft een oogje op je en deze persoon komt uit onverwachte hoek. Houd je ogen goed open, want anders mis je het nog!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Er komt a big flirt aan deze week. Waarvandaan of wanneer is onbekend, maar geloof ons, je gaat er hoe dan ook mee te maken krijgen. Dat is superleuk als je single bent. Als je in een relatie zit, kan het wat issues geven.

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week word jij herinnert aan een moment van vroeger. Je raakt in de war van de gevoelens die bij deze herinnering op komen borrelen en vraagt je af wat je hiermee moet doen. Contact opnemen met mensen van vroeger of juist de herinnering ASAP uit je geheugen bannen? Wat je ook doet, met de wijsheid die je nu hebt, maak je de juiste keuze.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij zit goed in je vel deze week, Vissen. Ook al ga je af en toe laat naar bed en sta je elke ochtend vroeg op. Doordat je lekker in je vel zit, kan je leren hoe je beter om moet gaan met stress. Je denk dat je dat alleen kan, maar laat anderen je helpen, want samenwerken brengt je deze week verder.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij hebt veel uitgestippeld, toch zitten er ook een aantal ideeën in je hoofd die je nog niet hebt uitgewerkt. In deze week of volgende week ga je iemand tegenkomen waarmee je in gesprek gaat over jouw gedachten en dit zal je het laatste zetje geven om het echt te gaan doen. Niets weerhoudt je daar dan nog van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen