Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 21, 2019

Happy Monday! Lees hieronder snel jouw horoscoop om te ontdekken wat jouw voorspelling voor deze week is.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij bent deze week lekker bezig! Je hebt de zomervakantie in het vooruitzicht, wat je extra motivatie geeft om nu nog even door te knallen. Je realiseert je dat sommige dingen soms even wat minder gaan en dat niemand perfect is, maar dat houdt je niet te tegen. Keep it up girl!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Toe aan een verandering van je looks? Ga weer eens voor een verfrissende make-over! Maak een afspraak bij de kapper en ga op een shopping spree voor een compleet nieuwe look. Hier vind je de leukste steden om te shoppen.

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De spanning en stress kan je soms iets te veel worden, waardoor het extra belangrijk is om tijd vrij te maken voor leuke dingen en wat me-time. Plan bijvoorbeeld een middagje spa of houdt een Netflix binge-avond met je besties.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Soms kan je het wat lastig vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Probeer je daarom iets meer open te stellen voor nieuwe contacten. Niet alleen op school of je studie, maar ook bijvoorbeeld in de sportschool of supermarkt. Maak eens een leuk praatje met iemand, en wie weet heb je er een nieuwe vriend(in) bij!

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je kan nog wel eens wakker liggen van gedachten die maar door je hoofd malen. Probeer deze week eens hier iets aan te doen door bijvoorbeeld je gedachten uit te schrijven of een grote to-do lijst te maken. Even lekker sporten kan ook helpen om je hoofd helemaal leeg te maken!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

De afgelopen weken heb je je zo gefocust op je school, dat het belangrijk is om nu wat meer tijd te besteden aan je vrienden en familie. Kook een lekkere maaltijd voor je ouders of breng je BFF een cadeautje omdat ze zo goed haar best heeft gedaan tijdens de examens. Ze zullen je dankbaar zijn!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je kan deze week best wel snel op je teentjes getrapt zijn, dus let op dat je niet vervelend gaat doen tegen je loved ones. Mocht je je geïrriteerd voelen, probeer dan eens tot 10 te tellen en diep in te ademen. Zo voorkom je dat je dingen gaat zeggen waar je later spijt van hebt.

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Zit je wat krap bij kas? Tijd om een leuk bijbaantje te zoeken! Zo verdien je een extra zakcentje bij en je leert er ook een heleboel van! Hier check je leuke bijbaantjes.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Probeer deze week eens iets nieuws met je haar te doen. Je hoeft niet perse een hele nieuwe coupe te halen bij de kapper, maar probeer bijvoorbeeld eens een nieuwe haarstijl zoals deze zomerse knotjes!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week kan het zijn dat iemand in je omgeving dealt met wat problemen en wel jouw support kan gebruiken. Probeer daarom een goed luisterend oor te bieden en probeer je beste advies te geven om diegene te helpen.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Houd je ogen open, want deze week komt er misschien wel iemand op je pad die jij wel ziet zitten. Laat het moment niet voorbij gaan, maar raap al je moed bijeen om de eerste stap te zetten. Anders zul je er later spijt van hebben!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij heb de laatste tijd veel gas gegeven, waardoor je nu nogal uitgeput bent. Probeer daarom je rust te pakken en niet te veel in te plannen voor de komende tijd. Geniet van je rust en pak genoeg slaap. It’s important voor je mentale gesteldheid!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen