Horoscoop

Horoscoop – week 21, 2020

A new week betekent een nieuwe horoscoop. Benieuwd wat je deze week allemaal zult beleven? Check dan de horoscoop van week 21!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week wordt er een die je nog lang zal blijven. Je maakt een aantal nieuwe dingen en veranderingen mee die je nog nooit hebt meegemaakt. Probeer langzaam aan de situatie te wennen of dit nou een kleine of grote verandering is. At the end zul je er sowieso happy mee zijn!

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Meer aan jezelf denken staat deze week centraal. Je merkt dat je even een stapje terug moet doen. Probeer veel te rusten en tijd voor jezelf in te plannen. Ben je echt heel moe? Maak een maskertje en bak vol lekkere snacks. Take it easy girl!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Quarantine stresses you out! Probeer ondanks de angst en stress die je hebt, een vaste routine aan te houden. Sta op een normale tijd op en kleed je aan na een lekker ontbijtje. De hele dag in bed liggen maakt de situatie niet beter dus probeer er wat van te maken. Je kunt ook beginnen met home work-outs. Check hier de leukste die je gewoon thuis kunt doen!

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Eigenlijk gaat alles bij jou gesmeerd en dit zal deze week niet veranderen. Je bent bezig met het (her)ontdekken van hobby’s en je beweegt veel. Probeer dit zo lang mogelijk vol te houden, maar onthoud dat zo nu en dan een beetje rust ook een must is.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je moet nog heel erg wennen aan de situatie waarin we nu leven. Normaal ben jij als Maagd ieder weekend bezig met de tofste dingen en ben je blij als je weer naar je vriendinnen op school mag. Om je mind even van de dingen die je niet mag af te houden, kun je een graditude journal bijhouden. Je zet dan elke dag een aantal dingen waarvoor je dankbaar bent in een notitieboekje. Wedden dat je alle kleine dingen die gebeuren dan meer gaat waarderen?

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Weegschaal, je begint je deze week een klein beetje te vervelen. Je routine wordt steeds saaier en die work-outs ken je inmiddels helemaal uit je hoofd. Wil je je work-outs op een niveautje hoger doen? Probeer dan gebruik te maken van attributen zoals gewichten of banden. Check hier een aantal opties!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Wow girl, misschien is het even tijd om je bankrekening te checken… Online shoppen is je nieuwe hobby geworden en to be honest: het dreigt een beetje uit de hand te lopen. Probeer bij alles wat je in je winkelmandje gooit even goed na te denken of je het écht nodig hebt en of je het item veel gaat dragen of gebruiken. Op deze manier bestel je minder vaak dingen die uiteindelijk een miskoop zijn.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

We weten dat je ouders dit elke week zeggen, maar het is tijd om op te ruimen. Jouw kamer is a mess en daardoor voelde je je de afgelopen tijd een beetje useless. Als je space (de omgeving waar je vaak bent) clean is, zal je mind dit ook worden. Oh, en opruimen is niet alle troep in kastjes en laatjes proppen! Deep clean alle hoeken van je kamer en je zult zien dat je je veel rustiger voelt.

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week is voor jou een week van rust. Je mind slaat om en je beseft dat je wel een beetje hebt verdient, you go girl! Neem de hele week lekker de tijd om nieuwe series en films te ontdekken. Maak ook meer tijd vrij voor bijvoorbeeld mani- of pedicures en een extra lang bad. Check hier hoe je het perfecte bad maakt, zodat je optimaal kunt genieten!

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

De laatste tijd heb je weinig aandacht aan je vrienden en vriendinnen gegeven. Natuurlijk is het tijdens de quarantaine moeilijker om af te spreken, maar dit betekent niet dat je ze helemaal niet meer kan spreken. Een appje of belletje gaat je BFF superblij maken. Ook zijn er veel apps waardoor je easy met elkaar kunt videobellen. En hoe leuk is het om samen met je friends plannen te maken voor na quarantaine? Dan heb je weer ergens om naar uit te kijken!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week wordt een iets lastigere week voor jou. Helaas zit je niet zo lekker in je vel. Probeer vooral aan de positieve dingen te denken en jezelf af en toe even wat tijd te gunnen. Je hebt veel on your mind en dit zit je een beetje in de weg. Schrijf iedere avond vlak voordat je gaat slapen al je zorgen en gedachtes op. Op deze manier ‘schrijf’ je je hoofd leeg en zul je een veel betere nachtrust krijgen.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Ram, je hebt de laatste tijd best wel last van mood swings. Je mood verandert om het half uur. Dan ben je super happy en opeens ben je super sad. Probeer je aan het happy gevoel vast te houden. Het hebben van mood swings is namelijk heel normaal. Blijft dit vervelende gevoel langer aanhouden dan je wil? Dan is het misschien goed om je stemmingswisselingen wat serieuzer te nemen!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen