Goodmorning girls! Benieuwd wat de sterren over deze week te vertellen hebben? Check it out!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je geniet deze week extra van de kleine dingen. Zelfs een glimlach van een vreemde voelt voor jou als een geluksmomentje. Ook krijgt je love life deze week een boost. Wat dat betekent? Daar zal je vanzelf achter komen.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Lunchen met je besties, werken, een schoolproject afronden en sporten. Ondanks dat de week helemaal is volgepland, vliegt hij voorbij. See you next week!

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Je voelt je deze week veel te gestrest. Hierdoor ontstaat drama en zo eigenwijs als je bent, wil je niet zomaar toegeven dat het misschien ook wel een klein beetje jouw schuld is. Wees niet te kritisch, iedereen maakt wel eens fouten.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Wow leeuw, jij bent deze week niet te stoppen. Je voelt je extra gemotiveerd en presteert beter dan normaal. Heb je nog een aantal artsy ideeën hebben, dan is dit de week om deze uit te voeren.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Het is tijd voor wat quality time met je lover. Plan alvast een date avond in zodat jullie er niet meer onderuit komen door andere plannen. Inspiratie nodig? Wat dacht je van een strandwandeling, diner bij kaarslicht of gewoon een terrasje pakken.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Keep the circle small is jouw motto. Dit weekend ben je samen met je besties te vinden op het strand. Na al dat harde werken heb jij genoeg geld om je besties ook eens te trakteren op een ijsje. Have fun!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Deze week staat alles in het teken van opruimen en loslaten. Het is tijd om the real you te zijn. De zon staat precies zo gericht dat er meer diepgang in het contact met andere te vinden is, laat deze kans dus niet zomaar voorbijgaan.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Je krijgt deze week meer verantwoordelijkheid, maar dat betekent niet dat je niets meer mag vragen. Probeer niet alles zelf te doen, maar vraag om hulp als je er niet uit komt. Let wel op de details, jij bent uiteindelijk verantwoordelijk.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Je bent de ideale bestie voor drama queens. Jij biedt altijd een luisterend oor, maar deze week ben je er even he-le-maal klaar mee. Het is tijd voor de realiteit. Vertel haar hoe je je voelt en dat ze wat positiever mag zijn. Don’t worry voor issues, van feedback wordt iemand alleen maar sterker.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Afgelopen weekend was een en al stres. Om ervoor te zorgen dat je de stress niet meeneemt naar deze week is het tijd voor wat me-time. Doe een maskertje op, pak je favo tijdschrift erbij en ontspan. Lucky you, de nieuwste CosmoGIRL! – het festival issue, YAY! – ligt alweer een week in de winkel.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Timing is deze week niet jouw sterkste punt. ’s Ochtends snooze jij het liefst nog even door. Stop hiermee. Ga samen met je bestie iets leuks doen om uit je dipje te komen, want dit is niet oké.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Deze week ben jij straight to the point. Geen geslijm of gedoe, jij zegt wat je te zeggen hebt. Het komt soms wat bot over, maar gelukkig snapt iedereen wat je bedoelt.

 

Lees ook: To All The Boys I’ve Loved Before wordt verfilmd!