Horoscoop CG!

Horoscoop – week 22, 2019

Een nieuwe week, dus tijd voor een spiksplinternieuwe horoscoop. De sterren en planeten staan weer op een nieuwe plek. Of dit positief is? Let’s find out!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Who’s de birthday girl this month?! You are! Plan een birthday dinner of een tuinfeestje, want er komt heel wat mooi weer aan!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij en je lover zitten de laatste tijd niet op één lijn. Dit hoeft niet meteen het einde te betekenen van jullie relatie. Doe lekker je eigen ding en geef het even de tijd.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De zomer komt eindelijk om de hoek kijken en dat betekent tijd voor een nieuwe garderobe! Misschien zit er iets tussen de nieuwe zomercollectie van H&M X Stranger Things?

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent hard op zoek naar een leuk zomerbijbaantje om in je vakantie leuke dingen te kunnen doen. Kijk eens of ze nog iemand in de ijssalon nodig hebben of in de buurtsuper.

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week ben je op avontuur uit! Je wilt graag nieuwe dingen uitproberen en uit je comfortzone gaan. You got this!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij hebt even wat me-time nodig, maar het blijft een zoektocht naar de ideale beauty producten. Wat dacht je van deze MAD beauty gezichtsmaskers?

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Voor jou zijn de examens finally over en dat moet gevierd worden! Ga dit weekend eens op stap of houd een filmavondje met vriendinnen.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij krijgt deze week eindelijk je vakantiegeld! Weet je al wat je gaat kopen? Een nieuwe outfit? Of natuurlijk de nieuwste CG!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Grote kans dat jij deze week op date wordt gevraagd! Denk alvast na over wat je wilt gaan doen samen. Bios, picknick of naar Madame Tussauds misschien?

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij wilt (voor de zoveelste keer) deze week beginnen met je summer body. Het wordt mooi weer dus no excuses om een rondje hard te lopen of skeeleren.

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je doet de laatste paar weken alles tegelijk en dat begint je nu een beetje op te breken. Take your time en kom even tot rust! Geef minder belangrijke dingen uit handen en let things go!

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je bankrekening is blij met je! Je hebt aardig wat gespaard, maar geef het nog niet uit! Deze zomer staat je namelijk een grote uitgave te wachten…

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen