Horoscoop

Horoscoop – Week 22, 2020

A new week betekent een nieuwe horoscoop. Benieuwd wat je deze week allemaal zult beleven? Check dan de horoscoop van week 22!

♊️ TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

De tijd van de Tweelingen is aangebroken! Deze week wordt voor jou een rollercoaster aan emoties. Het ene moment voel je je geweldig, terwijl je het volgende moment in een dipje kunt zitten. Als je even niet lekker in je vel zit, probeer dan afleiding te zoeken. Bingewatch een nieuwe serie op Netflix of Facetime je besties!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Ondanks dat de quarantaine heel langzaam tot een einde komt, loop jij toch nog rond met het gevoel dat je vastzit. Dit gevoel kan door van alles komen, bijvoorbeeld door een toxic relatie/friendship of geen vooruitgang in school/werk. Probeer erachter te komen waar dit gevoel vandaan komt. Want pas wanneer je weet waar de oorzaak ligt, zal je het kunnen oplossen.

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Self-care is voor jou superbelangrijk deze week! Neem daarom even extra de tijd voor jezelf. Neem een uitgebreid bad, doe een masker op, schrijf je gedachtes en gevoelens op en relax. You deserve it!

Wil je weten aan wel beautyritueel jij echt toe bent? Test het hier!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Emoties lopen deze week hoog op. Of dat nou blijdschap, verdriet of woede is. Probeer deze emoties niet te onderdrukken, maar laat je juist even helemaal gaan. Je zult voelen dat er een hele last van je schouders valt wanneer je je emoties op de vrije loop laat gaan, in plaats van dat je ze opkropt.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week moet je extra opletten met wat je deelt met anderen. Grote kans dat namelijk iemand jouw geheim doorvertelt en dat kan voor vervelende situaties zorgen! Probeer deze week ook eens wat extra te letten op je moneys. Begin te sparen voor als je écht een keer geld nodig hebt (nee, dan bedoelen we niet voor die ene leuke tas).

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

De sterren staan voor jou deze week erg positief als we het hebben over werk. Dit kan betekenen dat je meer gaat verdienen, er iets leuks of bijzonders gebeurt op werk of dat je aangenomen wordt voor dat coole bijbaantje of stage! Nog geen werk? Deze week is dan een goede kans om te gaan solliciteren. Grote kans dat je aangenomen wordt!

Dit zijn alle sollicitatie do’s en dont’s

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Er komt deze week veel op jouw pad, van liefde tot schoolwerk. Je gaat een drukke week tegemoet, je moet de laatste puntjes op de i zetten als het gaat om je schoolwerk, maar gelukkig ben je bijna klaar. Probeer je te blijven focussen op wat er écht belangrijk voor je is, want er gaat iemand op je pad komen die jouw vlinders in je buik wakker schuld. Het kan gezellig worden, maar probeer realistisch te blijven. Is dit écht de persoon waar je forever samen mee wilt zijn? En wilt hij/zij dat ook?

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij loopt deze week tegen een moeilijke situatie aan op liefdesgebied. Je krijgt allemaal vragen over je relatie waar je geen antwoord op hebt. Probeer daarom voor jezelf uit te zoeken of deze relatie wel is wat je wilt. Volg je intuïtie, die zit wel goed deze week. Wil je het toch uitmaken, probeer dit dan wel op de juiste manier te doen. Heb je geen relatie, blijf dan nog even single. Neem de tijd om jezelf goed te leren kennen voordat zomaar in iemands armen vliegt zonder dat je eigenlijk weet waar je naar op zoek bent.

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je bent een persoon met een goed hart en het liefste schiet je iedereen te hulp. Deze week wordt het je een beetje teveel, het lijkt wel of iedereen ineens jouw hulp nodig heeft. Probeer daarom ook eens ‘nee’ te zeggen tegen mensen. Soms kan je namelijk jezelf vergeten, omdat je zo bezig bent met anderen helpen. Neem ook eens wat extra tijd voor jezelf.

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij zit vol energie deze week. Het mooie weer geeft jou kriebels in je buik en je wilt dingen gaan doen! Jammer genoeg gaat dat wat moeilijker in deze tijd door corona, maar laat dat je niet te veel tegenhouden. Ga bijvoorbeeld een rondje joggen, speel deze spelletjes met je vrienden op afstand of bel je BFF op om op veilige afstand ergen te gaan picknicken.

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij bent helemaal in LOVE deze week. Je weet dat de persoon waar je een dikke crush op hebt misschien niet de persoon is waar je normaal op zou vallen, maar het voelt gewoon goed. De aantrekkingskracht is veel meer aanwezig dan dat je ooit bij iemand gevoeld hebt. Misschien moet je deze persoon maar eens op date vragen (check hier hoe dat kan ondanks social distancing). Wie weet wat eruit komt!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je bent in een creatieve mood deze week. Time to get to know your creative side! Pak bijvoorbeeld een oogschaduw pallet erbij die je bijna nooit gebruikt en ga los! Of maak een van deze leuke DIY-projecten. Het eindresultaat zal je een happiness boost geven.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen