Horoscoop

Horoscoop – week 22, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week voelt voor jou als een rollercoaster en het is onduidelijk waarom dit zo is. Het ene moment voel je je geweldig, terwijl je het andere moment in een dipje kunt zitten. Probeer op dit soort momenten wat afleiding te zoeken. Ga een nieuwe serie op Netflix bingen of neem een terrasje met je bestie!

Check ook: dit komt er allemaal op Netflix in juni

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van positiviteit. Er hangt veel negativiteit in de lucht en dat is écht niet nodig… Als jij een glimlach op je gezicht tovert, zul je zien dat dit aanstekelijk werkt bij de mensen om jou heen.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Uh-oh, jij en je bestie hebben deze week een misverstand. No matter what happened, ze is er altijd voor je geweest. Wees niet te streng en vergeef het haar gewoon. Aan ruzie heb je toch niets. Enne, deze week wordt het prachtig weer, dus met wie moet je anders gaan picknicken?

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jouw week staat in het teken van grenzen. Door ze opnieuw te verleggen, ontdek je een heel andere kant van jezelf. Zo zie je maar, everything happens for a reason.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week wordt awesome. Waarom? Omdat jij je TOP voelt! Geniet van het zonnetje, de rest komt volgende week wel.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het ziet ernaar uit dat jij deze week wat extra geluk hebt… Pak dus alle kansen die je kunt nemen, you never know wat voor geweldige dingen er op je pad zullen komen. Enjoy!

♐ BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Let’s talk about love, girl! Want er staat deze week iets héél leuks op de planning… Houd je ogen goed open, want anders loop je misschien wel zo aan je summer love voorbij.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Okay, deze week is het tijd om alles te doen wat je wilt doen. Boek die vakantie, koop dat leuke jurkje en stap af op je crush! You are in charge of your own happiness honey!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Probeer deze week wat extra te letten op je moneys. Begin te sparen voor als je écht een keer geld nodig hebt… Bijvoorbeeld die vette reis naar het buitenland waar jij en je bestie het al jaren over hebben…

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Probeer jezelf deze week wat meer open te stellen. Jij bent de afgelopen tijd heel erg op jezelf geweest. Wanneer jij je meer openstelt zullen er verrassende dingen op je pad komen. Wait and see!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week mag je even wat meer genieten, Ram. Je bent alleen maar bezig met school/werk, maar je moet ook nog tijd maken voor leuke dingen. Nu de zon weer begint te schijnen is het de perfect time om lekker een terrasje te pakken of ijsje te halen met je friends!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Het gaat je deze week niet gemakkelijk af. Als je iets wil, zal je er hard voor moeten werken. Sta een keer extra vroeg op, zodat je meer aan je dag hebt. You can do it!

Dit was de horoscoop van deze week, Check ook: Welke element hoort bij jouw sterrenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen