Deze week staat er weer veel op de planning. Ga je op date of ben je druk bezig met dingetjes regelen? Je leest het in onze nieuwe weekhoroscoop!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Hey braveheart, jij voelt alsof je de wereld aankan deze week. Perfect moment om die stoere outie te dragen of je crush op date te vragen!

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Moet je nog allemaal things regelen, zoals de laatste dingetjes verzamelen voor de vakantie of een vakantiebaantje zoeken? Dan is dit de week om dat te doen!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De dagen worden eindelijk warmer en het is niet alleen de zon die heet is. Misschien een leuk idee om met je crush af te koelen met een lekkere McFlurry?

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Het is eindelijk na al die weken blokken en strijden voor goede resultaten tijd om eens leuke dingen te gaan doen en daar heb je ook zin in! Wat dacht je van een filmavondje met je BFF’s?

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Babe, jij bent helemaal zen deze week. Blijf dit harmonieuze gevoel vasthouden, want daar word niet alleen je omgeving, maar ook jij heel blij van!

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij wilt je de mensen die je liefhebt laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Grote gebaren zijn hiervoor niet altijd nodig. Wat dacht van afwassen voor je ouders of FIFA spelen met je broertje?

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je hebt zin om het mooie weer en de vrijheid na je examens te vieren! Wat dacht je van een binge-avondje of het shoppen van een nieuwe outfit voor het festivalseizoen?

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je voelt je soms alleen en dat is best begrijpelijk. Maar omdat jij je soms lonely voelt en bang bent om als oud kattenvrouwtje met breinaalden in het haar en konijnenslippers te eindigen, is natuurlijk geen reden om hierdoor een relatie aan te gaan. Als de tijd daar is, dan komt jouw prins op het witte paard echt wel!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Beetje strijd met mams? Ze is natuurlijk een beetje bezorgd of misschien snapt ze je niet helemaal zo goed. Smijt niet de deur dicht na een discussie, maar blijf rustig en praat het uit. Zo voorkomen jullie ruzie èn ziet ze meteen hoe volwassen jij bent!

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij hebt zin in iets nieuws, een nieuwe uitdaging. Ga je na de vakantie aan een nieuwe opleiding beginnen? Dan komt die uitdaging vanzelf wel! Moet je nog een jaartje door? Misschien kun je alvast kijken wat je na school kunt doen. Welk opleiding zou je leuk lijken?

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij vind het tijd voor iets nieuws in je kledingkast of in je make-upkastje. Wat dacht je van een diervriendelijk lippenstiftje?

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je gaat als een tierelier door alle zaakjes en opdrachtjes heen die je nog moest doen heen. Voordat de vakantie begint, kan jij hierdoor al lang en breed met je benen omhoog zitten. Nice!

 

LEES OOK: