Horoscoop

Horoscoop – week 23, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

De afgelopen weken heb je hard gewerkt om alles zo perfect mogelijk uit te voeren. Daardoor kan je nu best vermoeid zijn. Neem deze week daarom wat tijd voor jezelf, you’re important too babe! Oh, en als je dit doet voel je juist sneller weer fit waardoor je weer op een gezonde manier aan het werk kunt gaan.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De week staat in het teken van bijkletsen. Jij hebt veel familieleden en goede vrienden al een lange tijd niet gezien/gesproken en daar moet deze week wat verandering in komen. Niet alleen zij zullen dit waarderen, maar ook jij haalt hier veel voldoening uit. Have fun kreeft!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van een digi-detox, want jij bent écht verslaafd aan je telefoon. Ga lekker buiten wandelen, neem een terrasje of fiets een stukje. Je zult merken dat je je telefoon helemaal niet 24/7 nodig hebt!

Check ook: 12x Signs dat jij verslaafd bent aan social media

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Zorg dat je deze week al je financiële zaken op een rijtje zet. Dit overzicht zal je bewust maken van wat er in en uit gaat. Uiteindelijk bereik je hiermee sneller je doel en koop je misschien deze week nog wel dat perfecte item. You got this!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij hebt ontzettend veel zin in de zomervakantie and girl we get that. Ga alvast wat leuke ideeën en plannen maken voor deze zomer. Als de vakantie start ben jij ready voor ‘lange leve de lol’!

Check ook: QUIZ: Welke vakantie bestemming moet jij na corona als eerste bezoeken?

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Ben je single pringle en op zoek? Dan is dit hét moment om te gaan daten! Stuur je crush gewoon een berichtje, you never know wat er kan ontstaan. Deze week is ook perfect om issues op te lossen, dus zet jij de eerste stap?

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van werken. Jij bent desperate in need of een bijbaantje, maar vindt het lastig om daadwerkelijk de knoop door te hakken en aan de slag te gaan. Well, CG! is here to tell you to do it. Denk aan al het geld dat je zal verdienen en you will be proud of yourself for doing it! Bovendien zal je er veel van leren.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Healthy life, health life, healthy life. Yes, we know Steenbok, maar zeggen dat je healthier wil leven is niet hetzelfde als dit daadwerkelijk doen hé… Kom op, we believe in you! Een ochtendwandeling, een gezonde snack en enough water doen al wonderen.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week is het toch écht tijd om je crush aan te spreken Waterman. Je bent een superwoman, dus wees niet zo onzeker! Heb je toch een beetje hulp nodig? Check: 10x Berichtjes die je naar je crush kunt sturen als je slecht bent in flirten

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week ben jij een lucky girl. Geniet van alle mooie momenten die er voorbij komen, hard werken komt volgende week wel weer. Ps. het zonnetje schijnt weer, dus wij raden een heerlijke terrasje aan met je BFF!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Focus je deze week op jezelf, wedden dat je jezelf straks dan beter begrijpt? Het is ook een goed moment om na te denken wat je met de toekomst wilt doen. You go girl!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je bevind je deze week in wat lovestruggles, gelukkig hebben jouw vriendinnen altijd goede raad, dus luister naar hun advies. Maak de komende dagen de keuze om ermee te stoppen of er 100% voor te gaan. Good luck Stier!

Dit was de horoscoop van week 23, check ook: 10x De beste gratis horoscoop apps voor iedereen die obsessed is met de sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen