Fijne Pinksteren! Lekker aan het genieten van je vrije extra dag? Lees snel CG!’s horoscoop om erachter te komen wat de komende week voor jou in petto heeft!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Nu de zomer om de hoek komt kijken, ben jij in desperate need for een nieuwe zomerlook. Probeer eens een high waist bikinibroekje of koop leuke nieuwe zomerkleurtjes voor op je nagels!

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij bent de laatste tijd erg druk bezig met van alles. Probeer in deze drukte ook eens rust te vinden door bijvoorbeeld een etentje met je vrienden te plannen of door een leuke activiteit te doen met je familie!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij kan niet wachten tot de zomervakantie eindelijk is aangebroken. Zorg in de tussentijd dat je al volledig bent voorbereid op je holiday en sla bijvoorbeeld al een hoop leuke luchtbedden in!

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

De zomer is voor jou een goed excuus om eindelijk die grote crush van je op date mee te vragen. Lekker samen naar het strand, ijsjes eten, kijken naar de zonsondergang… Hello romantic summer days!

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Het geld vliegt er de laatste tijd uit bij jou. Probeer daarom iets meer op te letten waaraan jij je geld uitgeeft. Heb je dat nieuwe paar schoenen nou écht nodig?

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Iemand in je close omgeving zal binnenkort te maken krijgen met een break-up. Zorg daarom dat je er voor diegene bent met een hoop lekker eten, goede films en een heerlijke playlist. Hij of zij zal je dankbaar zijn!

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij telt de dagen af tot je op vakantie mag gaan. Houd er wel rekening mee dat je je op vakantie soms moet aanpassen aan anderen, om zo de vrede te bewaren. Vermijd onnodige discussies! Geldbesparende reistips nodig? Die lees je hier. 

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Last van een dipje? Wees niet bang om de hulp van vrienden en familie te vragen! Vaak kan het al enorm helpen als je er met anderen over kunt praten. Zij kunnen je vast helpen.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Geef deze week je loved-ones net een beetje meer aandacht. Misschien denk je dat ze wel weten dat je van ze houdt, maar het kan nooit kwaad om nog even extra te benadrukken hoeveel ze voor je betekenen.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Stress is niet goed voor je gezondheid! Probeer daarom wat meer in de relax-modus te gaan. Plan wat me-time in en verlies jezelf bijvoorbeeld even helemaal in een goede serie of film. Een dagje buiten zijn (op het strand bijvoorbeeld) doet ook wonderen voor je stress-level!

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij mag je deze week best wel eens belonen voor je harde werk de afgelopen tijd. Ga bijvoorbeeld eens eten bij dat ene leuke tentje, plan een bioscoopdate met je bestie of koop nou eindelijk die bikini die je al heel lang wilde. You deserve it!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Probeer deze week eens je kamer helemaal op te ruimen en schoon te maken. Het zal zorgen voor een hoop rust in je hoofd! Ruim bijvoorbeeld je kledingkast helemaal op door kleding die je niet meer wilt weg te doen (naar de kringloop of te verkopen) en haal eens een lapje over al die stoffige boekenplanken!

 

LEES OOK: