Horoscoop

Horoscoop – week 24, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze maand is for you, Tweelingen! Je gaat veel geluk hebben deze weken, dus geniet er maar van. Je hebt de laatste weken hard gewerkt dus verwen jezelf eens met een cadeautje! Bekijk bijvoorbeeld deze leuke boeken om deze zomer te lezen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Buiten zie je de zon stralen en dit zorgt ervoor dat jij helemaal in de zomer stemming komt. Focus je op wat je nog moet doen en probeer alles op die to do-lijst af te strepen! Hierna kan jouw zomer vol fun beginnen!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt al een tijdje gevoelens voor iemand en het wordt nu echt tijd dat je je crush vertelt hoe je je voelt. En wie weet heb jij wel een summer vol liefde in het het vooruitzicht…

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent helemaal happy door het warme weer en de mensen om jou heen worden hierdoor ook gezelliger. Houd dit vast maagd!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week staat vol surprises… Embrace them, je weet nooit wat voor leuks er op je pad zal komen.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van familie. Jij hebt de afgelopen tijd geen tijd voor hen gehad en daar moet nu verandering in komen. Plan een dagje samen in! Ga bijvoorbeeld een terrasje pakken of organiseer een BBQ in de tuin.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij hebt super veel zin in de zomer en we get that. Heb je al plannen gemaakt? Gelukkig zijn er steeds minder maatregelen, en kan je dus steeds weer meer en meer! Inspiratie nodig? Doe mee aan CG!’s Check City Tour en scooter heel Amsterdam door!

Check ook: QUIZ: Welke vakantie bestemming moet jij na corona als eerste bezoeken?

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Durf keuzes te maken Steenbok! Deze week zal je inzien dat het echt belangrijk is om knopen door te hakken. Of het nu gaat om de kleur lipstick die je draagt of wat belangrijkers, you just have to do it.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Treat yourself! Dit is iets wat jij te vaak vergeet. Trakteer jezelf op je lievelings cupcake, nieuwe make-up of een lekkere massage. Je hebt hard gewerkt en het verdiend!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij hebt een grote behoefte aan verandering. Of dat nou de inrichting van je kamer is, of de kleur van je haar. Doe eens gek! Je zult blij zijn met het resultaat en het zal een hoop verfrissing geven.

Check ook: 5x tips om je slaapkamer een budget make-over te geven

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Eigenlijk gaat alles bij jou gesmeerd en dit zal deze week niet veranderen. Je bent bezig met het (her)ontdekken van hobby’s en je beweegt veel. Probeer dit zo lang mogelijk vol te houden, maar don’t forget, een beetje rust is ook een must is.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week is het voor jou belangrijk om je verleden achter je te laten. Alleen dan kun je je volledig focussen op de toekomst. Step out of your comfort zone en doe de dingen die je altijd al had willen doen!

Check ook 10x De beste gratis horoscoop apps voor iedereen die obsessed is met de sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen