Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 25, 2018

Hello Monday! Het is tijd om je horoscoop te checken en erachter te komen of er nieuwe liefdes, een megagoed cijfer of een karaokeavondje op je wachten deze week. Zit je er klaar voor? Read On.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

It’s time for some fun! Organiseer deze week een karaokeavondje met je besties. Wie kan het hardst en het best meezingen?

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Yay! Je hebt deze week een financiële meevaller. Tijdens een shopsessie met je besties kun je nu helemaal losgaan. Ga je voor een nieuwe tas of schoenen? O wacht, je kunt het gewoon allemaal kopen!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

De vakantie is nog niet eens begonnen en jij hebt al de neiging om je hele vacay-budget er in één keer doorheen te jagen. Doe dit niet, probeer een beetje op je geld te letten. Zo heb je er all summer long plezier van!

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Deze week ben jij een echte girlboss. Je krijgt meer verantwoordelijkheden en stiekem vind je dat best lastig. No worries, want je hebt alles onder controle.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Stop met uitstellen, Weegschaal! Get yourself together. Een verslag maken is no fun, maar een jaar overdoen is nog erger.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Je hoort deze week een roddel die bijna te juicy is om waar te zijn. Laat je niet verleiden en houd het voor jezelf. Gossips zorgen alleen maar voor meer drama.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Verras bae deze week met een picknick. Wacht wel het juiste moment af, timing is king!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Je mag best nee zeggen, Steenbok. Jouw agenda ontploft bijna van de afspraken. Probeer deze week een goede balans te vinden tussen school en privé.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Picknicken met je besties, relaxen met een serie en die nieuwe strandtent bezoeken. Deze week kan niet meer stuk. Zit een van je besties in een dipje? Vrolijk haar dan op door haar te trakteren op een ijsje.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Oe-la-la… deze week gaat er something big gebeuren. Zal je crush eindelijk de juiste move maken?

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Breaking news! Deze week zit vol geluksmomentjes. Van het perfecte item vinden in de sale tot een goed cijfer voor wiskunde. You go, girl!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

OMG! Je komt iemand tegen die je al superlang niet hebt gesproken. Plan alvast een koffiedate in om eens lekker bij te kletsen. Enjoy!

 

Lees ook: HAIM ontsloeg hun agent nadat een mannelijke artiest 10 keer meer betaald kreeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen