Horoscoop CG!

Horoscoop – week 25, 2019

Het weekend is voorbij en een nieuwe week is weer begonnen. De sterren hebben ook nu weer heel wat voor jullie in petto!

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

De vakantie begint bijna en jij hebt veel op de planning staan! Helaas heeft de zomervakantie maar zes weken, wat lang niet genoeg tijd is om alles te doen wat je van plan bent. Je zult een keuze moeten maken; wordt het Mallorca of toch een stedentripje?

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Druk, druk, druk. Je hoofdje zit vol met alles wat je nog moet doen en moet onthouden. Misschien een idee om een agenda bij te houden? Zo kan je ook niet die super belangrijke verjaardag vergeten …eh … van wie ook al weer?

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Misschien voel jij je wat opgesloten en zou je het liefst het eerste beste vliegtuig willen pakken op weg naar een onbekende verrassingsbestemming. Wacht daar even mee, voordat je op een plek belandt die jou totaal niet aanspreekt. Hier zijn ook heel veel leuke dingen om te doen! Wat dacht je ervan om je paps even van achter z’n bureaustoel te trekken en samen erop uit te gaan.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Zit je deze week een beetje in de put? Geeft niets, iedereen heeft dat wel eens. Stop met te kijken naar wat je niet hebt, maar kijk naar wat je wel hebt! Zo tover jij jouw baalweek om in een wauwweek.

 

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week ben jij the queen of the party, even lekker alle stress wegdansen na weken vol zenuwen en examens. Jij trekt mensen als een magneet naar je toe. Misschien ook die leuke jongen van klas 4B waar jij al jaren een crush op hebt?

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij bent een supergoede vriendin en jij wilt dan ook graag weer wat leuks doen met je BFF’s. Wat dacht je ervan om een epic poolparty te organiseren bij je plaatselijke meer (of je eigen zwembad natuurlijk, mocht jij zo’n lucky girl zijn)? Met allemaal leuke luchtbedden en ijsjes organiseer jij vast de beste poolparty ever.

 

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Misschien voel je een beetje stroefheid in de omgang op werk of met je BFF’s? Het is beter dat je eerlijk bent over je gevoelens in plaats van een masker voor te houden. Zo komen jullie ook weer dichter tot elkaar en kunnen jullie na dit alles erover lachen.

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Heb je een beetje last van uitstelgedrag? Je weet wat je nog allemaal te doen staat, maar toch is die nieuwe Netflixserie When They See Us op het moment even veel belangrijker voor je. Zet die serie toch maar even uit, want nu ben je er niet helemaal met je koppie bij. Ga eerst je to-do lijstje af. Als je al je werkzaamheden hebt gedaan, kun je jezelf belonen met een nieuwe aflevering. Zo kun je ook veel meer in rust genieten ervan!

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Hallo bezig bijtje! Jij werkt jezelf uit de naad, maar dat zal het uiteindelijk allemaal waard zijn wanneer jij met je BFF’s in een zwembad ligt te chillen.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Wil je even je loved ones verrassen? Dat is super lief, en dit kun je natuurlijk ook al met een klein cadeautje doen. Wat denk je van een nieuwe agenda voor hun nieuwe opleiding of een lief nep bloemetje dat zelfs de periodes van vergetelheid van je vergeetachtige vriendin overleeft?

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Relax, van haast en stress word je niet gelukkiger. Zet voor jezelf even op een rijtje wat je allemaal moet doen. Is echt alles nodig en heeft het zoveel energie van jou nodig als dat jij het geeft? Wees lief voor jezelf en doe eventjes rustig aan!

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Misschien twijfel je over sommige relaties. Ga goed na of jij wel het geluk en de energie ervan krijgt die jij verdient. Je bent lief en leuk zoals je bent!

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen