Horoscoop

Horoscoop – Week 25, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week kan jou wat zwaar vallen. Je motivatie om dingen te ondernemen ligt vrij laag. Omring jezelf daarom met mensen die jou het beste in jou naar boven halen en plan allerlei leuke dingen in. Je kan een beetje positiviteit wel gebruiken deze week!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Al een tijdje voel je je misschien niet zo lekker in je vel, maar deze week gaat dat veranderen. Het is tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven (check hier hoe je dat doet) en jezelf van je beste kant te laten zien. Anderen zullen je waarderen om wie je bent!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Self care is het antwoord op al je vragen! De reden waarom je je niet zo chill voelde de afgelopen tijd? Right, omdat je te weinig aan jezelf denkt. Ga eens op tijd naar bed, neem een bad, doe een gezichtsmasker op en chill out!

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je loopt een beetje achter met school en moet daarom de aankomende tijd nog even knallen tot je écht zomervakantie kunt vieren. Keep in mind dat je echt veel lekkerder gaat genieten van je vrije dagen, als je school goed hebt afgesloten.

Check hier hoe je je gemiddelde kunt opkrikken!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Work it girl! De afgelopen tijd heb je ontzettend je best gedaan om te komen waar je nu bent. Geniet ervan, en neem even de tijd om alles in je op te nemen. Je bent een type om snel weer gas te geven, maar remmen kan af en toe ook geen kwaad!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Shiz gettin’ real. Deze week staat voor jou in het teken van ‘realizing stuff’. Wat écht belangrijk is in het leven en wat niet.

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je bent een super zorgzaam persoon en bent continu bezig met het zorgen voor anderen. Maar deze week wordt jouw week! Trakteer jezelf op dat ene stukje taart bij je favoriete tentje of koop een leuk nieuw kleding item. Misschien vind je één van deze tie-dye items wel leuk!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

We mogen langzaam weer naar buiten, dus maak hier ook gebruik van. Spreek (op gepaste afstand) met je vriendinnen af, en geniet van het weer.

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je trekt je de laatste tijd best veel aan van anderen, en dit vreet je nogal op. Maar girl, who cares wat anderen van jou denken? You do you! Check hier trucjes to not give a f*ck.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Alles loopt al een tijdje op rolletjes en dit zal deze week ook zeker niet veranderen. Je bent goed bezig met het afronden van school, hebt een leuke tijd met vriendinnen en bent positief ingesteld. Probeer dit vol te houden!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week ben je een tikkeltje afwezig, letterlijk. Je mist steeds vaker (online) lessen en hebt minder motivatie om contacten te onderhouden. Af en toe is het goed om even alleen te zijn, dus met dat laatste is helemaal niks mis. Probeer je contacten alleen erna wel weer op te pakken, je wilt je vriendinnen immers niet in de steek laten.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij gaat deze week rocken! Je ontdekt een nieuwe hobby en blijkt een verborgen talent te hebben. Maak hier dan ook veel gebruik van!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen