Horoscoop

Horoscoop – week 25, 2021

Het is weer een nieuwe week en dat betekent nieuwe kansen! Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week kan jou wat zwaar vallen. Je motivatie om dingen te ondernemen ligt vrij laag. Omring jezelf daarom met mensen die het beste in jou naar boven halen en plan allerlei leuke dingen in. Je zult je snel weer beter voelen!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Al een tijdje voel je je misschien niet zo lekker in je vel, maar deze week gaat dat veranderen. Jij hebt wat extra confidence nodig en we are gonna help with that. Dit is hoe je je zelfvertrouwen boost!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van self care! De reden waarom je je niet zo chill voelde de afgelopen tijd? Right, omdat je te weinig aan jezelf denkt. Ga eens op tijd naar bed, doe een gezichtsmaskertje op en zet een goede Netflix film op!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je loopt een beetje achter met school , dus je moet de komende weken nog echt even knallen tot je écht zomervakantie kunt vieren. Keep in mind dat je echt veel lekkerder gaat genieten van je vrije dagen, als je school goed hebt afgesloten. Good luck!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

De afgelopen tijd heb je ontzettend je best gedaan om te komen waar je nu bent. Geniet ervan, en neem even de tijd om alles in je op te nemen. Je bent een type om snel weer gas te geven, maar remmen kan af en toe ook geen kwaad!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van ‘realizing stuff’. Jij beseft je maar al te goed wat écht belangrijk is in het leven en wat niet.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week wordt jouw week! Jij bent de afgelopen tijd erg behulpzaam geweest naar anderen, maar hierin ben je jezelf een beetje vergeten. Trakteer jezelf daarom deze week op dat ene stukje taart bij je favoriete tentje of koop een leuk nieuw kleding item. You deserve it!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Langzaam mogen we steeds meer, dus maak hier ook gebruik van. Spreek met je vriendinnen af (houd je wel nog aan de geldende corona maatregelen), en geniet van het zomerse weer. Leuke dingen doen is ook belangrijk!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je trekt je de laatste tijd best veel aan van anderen, en dit vreet je nogal op. Maar girl, who cares wat anderen van jou denken? You do you! Check hier trucjes to not give a f*ck.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Alles loopt al een tijdje op rolletjes en dit zal deze week ook zeker niet veranderen. Je bent goed bezig met het afronden van school, hebt een leuke tijd met vriendinnen en bent positief ingesteld. Probeer dit vol te houden! Tip van ons: doe deze zomer CG!’s Citytour in Amsterdam!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week staat jouw horoscoop in het teken van verandering. Je hebt minder motivatie om contacten te onderhouden. Af en toe is het goed om even alleen te zijn, dus met dat laatste is helemaal niks mis. Probeer je contacten alleen erna wel weer op te pakken, je wilt je vriendinnen immers niet in de steek laten.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week is het voor jou belangrijk om je verleden achter je te laten. Alleen dan kun je je volledig focussen op de toekomst. Step out of your comfort zone en doe de dingen die je altijd al had willen doen!

Check ook: 10x De beste gratis horoscoop apps voor iedereen die obsessed is met de sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: I love looking at your websites. Thank you so much! https://gaydatingzz.com/
    Beantwoorden
  • Williamhap

Gerelateerde artikelen