Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 26, 2018

Goodmoring sunshine! Daar is-ie weer: CG!’s weekhoroscoop. Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Read On.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Feestje hier, festivalletje daar, jouw voetjes zijn constant van de vloer. Je neemt het er deze week volop van. En dat mag, want de afgelopen weken heb je hard genoeg gewerkt.

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Girls just wanna have fun, en deze week heb jij de meeste fun ever. Samen met je bestie hotties spotten op het strand, sounds like the best day ever.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Je hebt het druk met je nieuwe bijbaantje. Let erop dat je er niet gestrest door raakt. Slaap voldoende en probeer gezond te eten. Vergeet ook niet om af en toe iets leuks te gaan doen met je besties.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Je bent in de stemming voor romantiek. Heb je een lover? Plan een romantisch weekendje weg. Single lady? Je ontmoet deze week iemand die je wel heel leuk vindt. Get ready, love is in the air.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Guduld is jouw key word deze week. Alleen heb je het niet. Niets lijkt te gaan zoals jij wilt. No worries, uiteindelijk komt het allemaal goed. Ook in je love life, trust the stars.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

De vakantie komt steeds dichterbij! En dat betekent dat jouw tripje naar het buitenland ook niet lang meer op zich laat wachten. Plan deze week een shopping day met je bestie, zodat je garderobe weer helemaal summer ready is.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Vorige week was alles chaos, nu gaat alles weer smooth. Behalve je love life. Jullie verschillen deze week erg veel van mening. Dat geeft niet, het belangrijkste is dat jullie elkaar de allerleukste vinden.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Deze week schijnt de zon volop. Hang je winterspullen weg en maak nieuwe setjes met je summer items. Dat ruimt niet alleen je kast op, maar ook je mind.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Je bent supermoe. En dat is ook niet zo gek: je bent de afgelopen tijd zo druk geweest. Nu is het tijd voor me-time. Doe een maskertje op, pak de nieuwe CosmoGIRL! erbij en ontspannen maar.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Het wordt een hectisch weekje. Maar gelukkig valt alles net op tijd op z’n plaats en snap je in the end waarom deze drukte nodig was.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je hebt veel besties en iedereen neemt je in vertrouwen. Al die secrets zijn alleen niet bedoeld om met andere te delen. Als je dit toch wel hebt gedaan, dan merk je deze week waarom dit allesbehalve een goed plan was.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Iedereen wilt deze week bij jou in de buurt zijn, jij bent de Queen of the world. Geniet van de aandacht, maar pas wel op dat je niet naast je schoenen gaat lopen!

Lees ook: Riverdale seizoen 3 heeft eindelijk een release date!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen