Horoscoop CG!

Horoscoop – week 26, 2019

It’s monday babes! Tijd voor een brand-new horoscoop! Wat heeft deze week voor jou in petto?

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week komt er een speciaal persoon op je pad. Je komt er snel achter welke rol deze persoon in je leven zal gaan krijgen.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij wilt deze week alleen maar positiviteit ervaren en daarom is het verstandig om negatieve mensen te mijden. En onthoud; ‘If you want to fly, give up everything that weighs you down’. 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij gaat deze week lekker! Of het nou school, stage, werk of in je relatie/vriendschap is, iedereen waardeert jouw harde werken. You go girl!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Poging tot een summerbody #376. Jij zet deze week alles aan de kant om te gaan trainen. Met dit warme weer kan dat ook gewoon buiten! Ga een rondje skeeleren of baantjes trekken in het (buiten)zwembad, dan doe je ook nog eens een kleurtje op!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Heb je een relatie? Verras je vriend of vriendin deze week met een leuk uitje. Ga bijvoorbeeld naar het Tikibad of naar Safaripark Beekse bergen. Lekker samen quality time doorbrengen zal jullie goed doen.

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij maakt je al een tijdje druk om je outfit voor je diploma uitreiking. No worries girl! Er zit vast iets tussen deze zomerse galajurken!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Als je deze week wat onzekerheid op voelt komen, onthoud dan dat niet alles is wat het lijkt. Ga op een insta-dieet (ontvolg alle modellen en influencers waar je onzeker van wordt) of neem een kijkje naar deze realistische Disney prinsessen. Wedden dat jij je daarna een stuk beter voelt?!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij kunt niet wachten tot je op vakantie gaat en bent al druk bezig met de voorbereidingen. Probeer niet té snel alles geregeld te hebben voor je vacay, want misschien zie je dan een paar belangrijke dingen over het hoofd. Lijstjes maken is the key!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het is tijd voor verandering! Deze week krijg je een nieuwe uitdaging die je met beide handen aan gaat pakken. Weg met die sleur en hello new adventure!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Er is een misverstand aan de gang. Zorg dat dit deze week wordt uitgepraat voordat het uitloopt op ruzie.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij kunt geen genoeg krijgen van de zon en hebt je hele week gevuld met leuke activiteiten! Superleuk allemaal, maar zorg ook dat je voldoende rust neemt voor jezelf.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het kan zijn dat je deze week niet helemaal op één lijn zit met je ouders. Probeer om in plaats van fel tegen ze in te gaan, het even vanuit hun perspectief te bekijken.

LEES OOK: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen