Horoscoop

Horoscoop – Week 26, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze maand is jouw maand, Kreeft! Het enige wat jij nodig hebt deze week is wat extra quality time voor jezelf. Het is daarom goed om af en toe dingen alleen te doen. Check voor inspiratie deze lijst! Zo leer jij jezelf beter kennen en kom je er misschien achter dat het juist fijn is om soms alleen dingen te doen in plaats van altijd met anderen zijn.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Er komt veel op je af de aankomende week, maar probeer je rust te behouden. Stress is het laatste wat jij nu kunt gebruiken! Voel je niet bezwaard om deze week een afspraak af te zeggen, als je even behoefte hebt aan wat me-time.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Het wordt hoogtijd dat jij je crush eens gaat vertellen hoe je je écht voelt. Misschien zijn de gevoelens wel wederzijds! En mocht dit niet het geval zijn, zal het in ieder geval een hele opluchting zijn dat je het verteld hebt. Doe hier gelijk de quiz of het real love is of just another crush.

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Afgelopen week was het tijd om even rustig aan te doen, maar nu heb jij superveel energie en wordt dit een actieve week! Plan een lunchdate met je besties of ga naar de bios met je lover. Het kan nu eindelijk weer!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Oeh la la! Deze week staat voor jou romance in de sterren geschreven. Het zal extra goed gaan tussen jou en je lover en misschien nemen jullie je relatie wel naar de next level. Single? Dan is er een grote kans dat er deze week iets nieuws op je pad komt…

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week heb je extra energie en die mag je ook zeker gebruiken! Ga lekker buiten picknicken of ga naar de bios met je vriendinnen. Het is wel belangrijk dat je zelf het initiatief neemt en dingen plant, anders komt het er niet van!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Al een tijdje voel je je misschien niet zo lekker in je vel, maar deze week gaat dat veranderen. Het is tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven (check hier hoe je dat doet) en om voor jezelf op te komen. Who cares wat anderen denken?

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week is het voor jou belangrijk om je verleden achter je te laten. Alleen dan kun je je volledig focussen op de toekomst. Step out of your comfort zone en doe de dingen die je altijd al had willen doen!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week voel jij je echt een power girl en no need to deny it! Ga je dromen achterna en geloof in jezelf, want zo ga je ver komen!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Self care is important voor jou deze week. Er komt een wat lastigere periode aan en het is belangrijk dat je aan jezelf denkt, omdat je dat soms te weinig doet. Neem een bad, doe een gezichtsmasker op en relax girl!

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week kan je je niet helemaal goed voelen. Doe daarom rustig aan en neem je tijd. Ook al lijken zaken soms helemaal verloren, verlies geen hoop. Het komt echt goed! Zoek steun bij vrienden en familie voor die extra positieve boost. You got this!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het kan zo zijn dat het voor jou op het moment voelt alsof de tijd stil staat. Probeer je daarom te focussen op de positieve dingen in het leven. ‘Positive vibes only’ is een quote die je deze week in je hoofd moet houden!

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen