Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 27, 2018

Happy Monday! Oelala, is je love life deze week on point of zit de week vol troubles met je bestie? CG! dook de sterren voor je in en zocht het uit!

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Je ziet de hele week al op tegen dat ene telefoontje en probeert het zo lang mogelijk uit te stellen. No worries, want het is waarschijnlijk beter nieuws dan je denkt. Gelukkig loopt alles in je love life op rolletjes en steunt je lover je volledig in alle keuzes die je maakt.

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Uh-oh, jij en je bestie hebben deze week een misverstand. No matter what happened, ze is er altijd voor je geweest. Wees niet te streng en vergeef het haar gewoon. Aan ruzie heb je toch niets. Enne, dit weekend wordt het prachtig weer, dus met wie moet je anders gaan picknicken?

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Oelala, je bent al een tijdje aan het flirten met die cutie van de sportclub en het lijkt erop dat hij/zij jou ook ziet zitten! Wees niet te onzeker en zet gewoon de eerste stap. You will thank us later.

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je hebt 1001 plannen en money-wise kun je het ook allemaal doen. Eindelijk hoef je niet meer zo op je geld te letten. Dus dat kaartje voor dat ene festival, die nieuwe zomerlooks en een cadeau voor je lover kunnen er ook nog wel bij.

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jouw dag staat in het teken van grenzen. Door ze opnieuw te verleggen, ontdek je een heel andere kant van jezelf. Zo zie je maar, everything happens for a reason.

 

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Your life is the best! Echt alles gaat goed: vriendinnen, je love life, en zelfs met school gaat het een stuk beter dan vorige week. Ben je single? Dan kom je misschien jouw future husband deze week wel tegen. Maak je geen zorgen over wat anderen van je vinden, want je ziet er fabulous uit.

 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Het ging de afgelopen weken niet zo lekker tussen jou en je lover. Maar met de komst van het zonnetje zijn ook al jullie troubles als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat dacht je ervan om je lover te verrassen met een avondje uit? Niet nadenken, gewoon genieten!

 

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Deze week wordt awesome. Waarom? Omdat jij je TOP voelt! Geniet van het zonnetje, de rest komt volgende week wel.

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Je bent sneller op je tenen getrapt dan normaal. Waarom? It’s summer baby! Ga in de zon zitten en geniet. De sparkle is er, maar toch twijfel je. Honey, dit is totaal niet nodig. Praat erover met je besties, dat helpt.

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Dat never say never een van je favo levensmotto’s is, blijkt deze week wel weer! Je krijgt net voor het weekend een berichtje over die summer job waar je vorige week op hebt gesolliciteerd. Of het nu positief is of niet, dit is de start van een heel nieuw avontuur.

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

De sterren zijn je deze week goed gezind en het is dan ook geen verassing dat alles lukt. Als een echte festivalista staan jouw voeten nooit stil. Het weekend zit bomvol festivals en dat vind je zeker geen probleem.

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

De zomer is officieel begonnen, en dat is duidelijk te merken. De terrasjes zitten vol en natuurlijk ben jij daar samen met je bestie ook te vinden. Zonnebril op, drankje erbij, vakantiegevoel: check.

 

Lees ook: Lush komt met limited edition foundations en we willen het nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen