Horoscoop

Horoscoop – week 27, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij hebt afgelopen week intens genoten van het mooie weer en was daarom ook in een superbui. Helaas moeten we deze week weer afscheid nemen van die hoge temperaturen, wat nogal eens voor wat irritatie bij jou kan zorgen. Jij kunt niet wachten op die zomerdagen waarbij je stressloos op het strand kunt liggen. No worries, deze tijden komen eraan! Probeer in de tussentijd je positiviteit te behouden.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij zult je deze week op en top voelen. Of dat nou is omdat je eindelijk een date hebt met je crush, of omdat je gewoon heel lekker in je vel zit. Je straalt één en al positiviteit uit, en dit zal mensen om je heen ook opvallen. Probeer dit gevoel vast te houden!

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Oké Maagd, let’s be honest. Hoe lang ben jij dat ene ding op je to-do lijst al aan het verschuiven? Deze week is hét moment om ‘m af te strepen. Even tanden op elkaar, maar erna zul je je zóveel beter voelen. Het zijn de laatste loodjes voordat je kunt genieten van je vakantie.

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week wordt een beetje half, half voor jou. Which means dat je je het ene moment super blij voelt, en het andere moment opeens sad. Misschien ligt het aan de situatie waar je nu in zit, misschien ben je gewoon ongesteld. Probeer je mood swings te accepteren en ze niet op te kroppen. Voel je je sad? Huil het eruit. Feeling happy? Wees dan niet bang om je grootste glimlach op te zetten!

Vaker last van moodswings? Check hier de signs dat je ze serieus moet nemen.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

De afgelopen tijd is er geen dag voorbij gegaan zonder dat je ook maar even aan je crush dacht. Daarom is het nu tijd om er werk van te maken! Don’t be scared, het is het proberen waard. Misschien vindt hij/zij jou ook leuk, maar waren jullie alletwee te bang om iets te zeggen. Gebruik één van deze zinnen om het gesprek te beginnen!

♐BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Ben je nou in love of toch niet? Jij weet het niet zo goed. Check voor jezelf even wat voor gevoel je bij je ‘crush’ krijgt. Ben je instant happy, of krijg je gelijk pijn in je maag van alle twijfels? Misschien helpt het om te kijken of je je in een aantal van deze kenmerken herkent of doe deze quiz. 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week zal er iets nieuws op je pad komen. Wees niet bang om uit je comfort zone te stappen en de kans met beide handen aan te pakken. Het is misschien eng, maar het zal je veel opleveren!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Ugh, niks gaat zoals je wilt! Je bent de laatste tijd veel aan het struggelen, en deze week gaat dat niet anders zijn. Toch moet je vooral proberen jezelf erdoorheen te slaan. Good times are coming, geloof ons! Wij zijn super trots op jou, en we weten zeker dat alles snel weer goed komt.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Treat yourself! Dit is iets wat jij te vaak vergeet. Trakteer jezelf op je lievelings cupcake, nieuwe make-up of een lekkere massage. Je hebt hard gewerkt en het verdiend!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Self-care wordt het enige waar jij deze week aan mag denken, Ram. Neem deze week om ultiem voor jezelf te zorgen. Organiseer een spa day of ga lekker uitgebreid relaxen met de nieuwe CosmoGIRL!. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je jezelf wilt trakteren? Quiz dan hier aan welk beauty ritueel je toe bent!

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

De afgelopen weken verliepen nogal moeizaam bij jou, maar hier komt zeker verandering in. Deze week krijg je weer ontzettend veel positieve energie. Probeer erachter te komen waar deze nieuwe energie vandaan komt, om te zorgen dat je dit gevoel een langere tijd behoudt.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij voelt je more powerful than ever. Geniet ervan en hou dit gevoel vast! Niks is beter dan jezelf goed en zelfverzekerd voelen, so enjoy it!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen