Horoscoop

Horoscoop – week 28, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Moet je nog allemaal dingen regelen, zoals de laatste stuff kopen voor de vakantie of een vakantiebaantje zoeken? Dan is dit de week om dat te doen! Je zult je erna een stuk relaxter voelen.

LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De dagen worden eindelijk warmer en het is niet alleen de zon die heet is. Dit is het perfecte moment om je crush op date mee te nemen! Ga romantisch uiteten in een reuzenrad, kijk jullie favo film in een echte drive-in of ga kamperen bij een oud kasteel. Het low-key houden? Dan kun je natuurlijk ook alleen even verkoeling zoeken in de nieuwe Frappuccino smaken van de Starbucks!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Misschien heb jij het idee dat er niet zoveel boeiends gebeurt in je leven op het moment. Wacht maar tot deze week! Er zal wat spanning & sensatie komen to spice things up a bit. Probeer alleen niet te impulsief te zijn en eerst goed na te denken voordat je zomaar keuzes maakt.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij bent de laatste weken nogal in a rush, dus tijd om het even wat rustiger aan te doen. Plan eens een avondje niets in en geniet van die complete rust en me-time. Het zal je goed doen! Check ook aan welk beautyritueel jij toe bent!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij kan nogal een kort lontje hebben deze week. Of dat nou komt omdat iets niet helemaal gaat zoals je wilt, of dat je simpelweg gewoon chagrijnig bent omdat je ongesteld bent. Probeer het niet je week te laten beïnvloeden! Voel je dat je geïrriteerd wordt? Reageer het dan niet af op anderen, maar ga dan even een rondje lopen om af te koelen.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je hebt een beslissing genomen waar je nu toch aan twijfelt. Ga daarom goed bij jezelf na wat je hieraan kunt doen. Zet bijvoorbeeld alle plus- en minpunten naast elkaar om zo uit te vogelen of je de juiste beslissing hebt gemaakt.

Doe ook de QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je voelt je soms alleen en dat is best begrijpelijk. Maar omdat jij bang bent om later alleen te eindigen, is natuurlijk geen reden om hierdoor een relatie aan te gaan. Als de tijd daar is, dan komt jouw prins(ses) op het witte paard echt wel!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Things are looking good deze week! Je zult in een goede mood zijn en veel voor elkaar krijgen. Houd dit vast en laat niet één nare reactie je mood beïnvloeden. Haters gonna hate!

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij bent deze week nogal in een shop-bui en dit kan gevaarlijk zijn voor je portemonnee. Ga daarom bij elk nieuw item even na of je dit wel écht nodig hebt in je kast. Zo voorkom je onnodig geld uitgeven, dat je later misschien weer nodig hebt.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je gaat als een tierelier door alle taken en opdrachten heen die je nog moet doen heen. Voordat de vakantie begint, kan jij hierdoor al lang en breed met je benen omhoog zitten. Nice!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij bent deze week mentaal in topvorm! You feelin’ good en iedereen kan het aan je zien. Probeer daarom uit je comfort zone te stappen en te gaan voor dingen die je normaal niet zou snel zou (durven) doen. Het zal je successen opleveren!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je kan je nogal een kluns voelen deze week. Of je nou een glas kapot laat vallen of per ongeluk het verkeerde bestand naar je leraar stuurt. No worries, het is niet het ergste van de wereld en is op te lossen!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen