Morningggg, ben je een beetje grumpy geweest? No worries! Het lag vast aan de sterren. Nieuwe week, nieuwe horoscoop! Check it out.


 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Elsa heeft de perfecte quote voor jou, want jouw weekmotto is let it goooo, let it goooo. Maak je niet druk en wees niet bang om afscheid te nemen van dingen die niet meer bij je passen. Bye, Bye school want je hebt nu vakantie. Dag vriendinnen waar je niet op kunt bouwen, en weg met negatieve gedachtes. Het is zomer, have some fun!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Je sterrenbeeld doet je er aan want jij brult naar alles om je heen. Besef je wel hoe vervelend en frustrerend je kunt zijn? Chill. Iedere probeert je alleen maar te helpen en je hoeft niet alles alleen te doen, daar zijn vriendinnen voor!

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Jij bent heel goed in dingen uitstellen en dat is geen eigenschap om trots op te zijn. Onderneem deze week actie en zorg dat je alles geregeld hebt wat je moet regelen. Zo kun je zonder zorgen van de zomer genieten.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Je denkt misschien dat het egoïstisch is om voor jezelf op te komen maar dat is het niet. Jij mag er ook zijn! Zeg eerlijk wat je wilt wanneer jullie wat leuks gaan doen deze week. De band met je vriendinnen wordt er alleen maar sterker op.

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Jij hebt het ontzettend druk gehad en bent toe aan een welverdiende break! Goed gedaan babe, je kunt trots op jezelf zijn. Let er alleen wel op dat je ook goed uitrust en niet de hele week weer vol plant.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Je voelt je momenteel een beetje suf terwijl je normaal altijd zo vrolijk en energiek bent. No worries, Jupiter is de boosdoener maar die beweegt vanaf morgen weer een andere kant op en dan kun je weer helemaal lekker jezelf zijn.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Jij bent een super harde werker maar vergeet niet om ook tijd te maken voor je vrienden! Als jullie leuke dingen gaan doen kom je misschien deze week nog wel een nieuwe crush tegen…

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Jij hebt vanaf woensdag het gevoel dat je de wereld kunt veroveren en met deze instelling komt er goed nieuws bij je werk! You go girl!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Waarom heb je nog geen vakantieplannen gemaakt? Je houdt zo van reizen en avontuur… Maak hier deze week verandering in, je zult er geen spijt van krijgen!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

You shine girl damn! Dit is jouw tijd maar vergeet niet eerst je oude projecten af te ronden voordat je aan nieuwe begint.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je emoties gaan alle kanten op. Van moe en emotioneel naar ambitieus en gedreven, wat moet je daar nou mee? Het is belangrijk om je te omringen met mensen die je supporten. Tijd voor een sleepover met je besties!

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Jouw beste dag deze week is vrijdag. Doe deze dag alleen waar jij blij van wordt en schaam je niet als dat betekend dat je de hele dag lekker wilt luieren.

 

LEES OOK: SHOPPEN: HAARPARFUM