Horoscoop

Horoscoop – week 29, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Probeer je eens iets meer te verplaatsen in een ander. Vertel dus niet zonder na te denken dat geheim door of maak die ene nare opmerking. Hoe zou jij je voelen als iemand zoiets bij jou zou doen? Houd in je hoofd: ‘wat u niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.’

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De week kunnen dingen soms wat tegenzitten, maar laat je hierdoor niet ontmoedigen! Eén tegenslag betekent niet gelijk dat de hele situatie verloren is. Je kunt er alsnog genoeg doen om er iets van maken!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij kan niet wachten tot je eindelijk op vakantie kunt. Houd nog even vol, je hebt het verdiend! Zorg dat je ervoor je lange to-do lijst hebt afgewerkt, zodat je zonder zorgen vakantie kunt vieren.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jouw week zit vol onverwachte momenten en verrassingen. Sta ervoor open en probeer uit je comfort zone te stappen. It’ll be fun!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij hebt het de laatste weken nogal druk gehad, waardoor je maar weinig tijd hebt gehad voor je vrienden, familie en (eventuele) lover. Probeer daarom deze week wat ruimte vrij te maken in je drukke agenda en plan samen een leuke date!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

In de liefde gaat het niet helemaal soepel. Of het nou is omdat je een conflict hebt met je lover of omdat je je een eeuwige single voelt. No worries, het leven bestaat uit ups en downs. Probeer op een rustig moment met je bae te praten en je gevoelens en irritaties uit te leggen. Je zult je veel beter voelen als het er eenmaal uit is. Single? Stop met fanatiek zoeken naar de ware. You’re time will come! En je weet wat ze zeggen, zodra je zelf stopt met zoeken, zul je hem/haar vinden ;-).

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je kon afgelopen week nogal een kort lontje hebben, dus deze week is het tijd om daar wat aan te doen en een frisse start te maken. Probeer niet meteen te flippen als iets niet gaat zoals jij wil. Probeer rustig adem te halen en ga bijvoorbeeld even een rondje lopen om tot rust te komen voordat je de confrontatie met iemand aangaat.

Doe ook de QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je hebt een paar van je vriendinnen al heel lang niet gesproken, dus tijd om daar deze week verandering in te brengen! Stuur ze eens een appje om af te spreken. Ze zullen het heel erg waarderen! Kunnen jullie bijvoorbeeld een movie night houden met deze leuke film.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij hebt al heel lang iets op je bucketlist staan om te doen, maar je blijft het maar uitstellen. Now’s the time! Okay, niet alles kan nu door de coronamaatregelen, maar kies daarom iets uit wat nu wel kan, wat je al heel lang wil doen.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je kan misschien deze week een beetje met jezelf in de knoop zitten. Je piekert wat af en weet niet zo goed wat je hiermee moet doen. Het beste is om hiermee naar iemand te gaan die je vertrouwt om je hart te luchten. Je zult je erna een stuk vrolijker en opgeluchter voelen en kunt veel met het advies dat je krijgt.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je hebt een drukke week voor de boeg, dus get ready om te knallen. Vergeet ook niet om goed voor jezelf te blijven zorgen! Ben je single? Dan is er deze week een grote kans dat je een spark met iemand voelt, wat misschien wel tot iets uitgroeit…

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij hebt een grote behoefte aan verandering. Of dat nou de inrichting van je kamer is, of de kleur van je haar. Doe eens gek! Je zult blij zijn met het resultaat en het zal een hoop verfrissing geven.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen