Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 3, 2019

En hoe gaat jouw 2019 so far?  Check je horoscoop!


 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

You are ready to love. In alle mogelijke opzichten die je kunt bedenken. Heb je een relatie? Dan staat deze in volle bloei! Ben je vrijgezel? Dan ben je lekker aan het daten. Probeer ervan te genieten en maak er geen zoektocht naar de perfecte liefde van, want dan jaag je iedereen weg.

 

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Voor jou is new year, new me wel heel erg letterlijk. Je bent aan het veranderen en dat prikkelt je zintuigen. Nieuwe style, nieuwe interesses en nieuwe mensen. Let er wel op dat je je niet laat vormen door deze mensen en jij je eigen nieuwe zelf blijft.

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Of je nou consessies sluit of niet, jij bent deze week on fire! En het resultaat zal hoe dank ook geslaagd zijn. Misschien kun je anderen dan maar net zo goed een beetje tegemoet komen. Zo krijg je geen scheve gezichten en is iedereen blij.

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Luister even goed ram, het is hoogtijd om aan jezelf te denken. Zet jezelf op numero uno, luister naar je gevoel, praat en vecht voor wat jij wil! Als je een peptalk nodig hebt, weet je ons te vinden.

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

We hebben het al een paar keer gezegd, maar je wil maar niet luisteren. We weten dat het de aard is van een stier om koppig te zijn, maar come on haal je hoofd uit je ass like asap. Jij hebt een hardere aanpak nodig, dus hier wat strengere woorden dan dat je van ons gewend bent. Je komt egoïstisch over en jouw omgeving denkt dat jij geen interesse in hun leven hebt, punt. Ga je er nou nog wat mee doen of wat?

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Het nieuwe jaar brengt jou nieuwe energie. Je hersenen maken overuren, je zit vol ideeën en je voert ze nog uit ook. Je voelt je zelfverzekerd genoeg om ze uit te spreken en dit zorgt ervoor dat je ook nog eens hulp krijgt. Klinkt allemaal super positief, maar pas op! Je kunt namelijk makkelijk overrompeld raken en hierdoor een keus maken waar je eigenlijk nog niet klaar voor bent..

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Oké, even heel erg schoolachtig (sorry) willen we je er op wijzen dat iedereen een ander referentiekader heeft. Dat betekent dat door hoe jij bent opgegroeid, je met jouw ervaring op een bepaalde manier naar bepaalde kwesties kijkt. Maar iemand anders heeft andere ervaringen en ziet het misschien heel anders. Snap je waar we naar toe gaan? Geen van jullie heeft het fout, maar het is wel belangrijk dat je je realiseert dat niet alles voor iedereen zo is als dat jij het ziet. Dat kan je namelijk een hoop vriendschappen kosten.

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Lets talk about sex for a sec. Want stiekem voel jij het door je lichaam kriebelen. No shame! Heel normaal. Ook dat je nieuwsgierig bent en fantaseert. Doe het wel rustig aan en overhaast niets. Je hebt alle tijd.

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jij moet je even focussen op school, maar dat is moeilijk wanneer je vrienden allemaal leuke dingen gaan doen. We get it. Houd jezelf onder controle. Als je even doorzet, ben je er vanaf! En dan heb je alle tijd om leuke dingen te doen.

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Hou je van sprookjes? Want, jij gaat jouw prins/prinses op het witte paard ontmoeten! Woah. Heb je al een relatie? Dan gaat deze gewoon goed door. Dat betekend dat je je geen zorgen hoeft te maken en je je kunt focussen op andere dingen. Zoals dat gene waar je juist heel erg goed in bent! Laat de rest lekker voor wat het is. Scheelt een hoop frustratie.

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Uhh, waar ben je allemaal mee bezig schorpioen? Wij kunnen het niet meer bij houden en jijzelf volgens ons ook niet. Kijk uit dat je jezelf niet voorbij loopt en plan af en toe een powernap in. Je zult zien dat je er een veel beter resultaat door bereikt!

 

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Wat is het toch. Nieuw haar? Een nieuwe kledingstyle? Een nieuwe hobby? Jij wil een make over voor jezelf, maar je durft niet. Doe het! Je zult er een enorme boost van krijgen.

 

 

LEES OOK:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen