Horoscoop

Horoscoop – week 3, 2021

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het is deze week tijd voor een beetje rust! Je hoofd zit bomvol met dingen die je nog moet doen, maar probeer jezelf even de rust en vrijheid te geven door bij alles na te denken of het je gelukkig maakt.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

It’s time for a change. Jij staat deze week open voor veranderingen en bent van plan om dit met beide handen aan te pakken. Of het nu het veranderen van je kamer of kledingstijl is, jij bent er klaar voor!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Probeer jezelf deze week bij het feit neer te leggen dat je nu eenmaal niet overal de beste ik kan zijn. Dat zal je week een stuk dragelijker maken.

Check ook: op zoek naar een nieuwe serie? Deze Netflix-serie past het beste bij jouw sterrenbeeld

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jouw tweede naam is deze week ‘the problem solver’. Elke probleem die op je pad komt, los je met gemak op.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jouw energy levels stijgen iedere week een stukje meer. Je voelt je lekker gemotiveerd en bent klaar voor nieuwe uitdagingen.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij kruipt deze week finally uit je schulp en meer van jezelf zien. Heel de wereld mag weten wie jij bent en wat je kunt. Show them what you got!

Quiz hier welk sterrenbeeld jouw soulmate heeft!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week is perfect om aan andere te laten weten dat je er (nog steeds) voor ze bent. Stuur je bff een berichtje of FaceTime met een familielid. Wedden dat je hierdoor heel veel happy feels krijgt?!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week is gevuld met positieve energie en daar maak jij gebruik van. Ondanks het feit dat we in een lockdown zitten, heb jij het maar druk met online sociaal zijn.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

You lucky bird! Alles loopt op rolletjes in your life en hier geniet je ontzettend van. Een aantal van je dromen zullen de aankomende periode zelfs uitkomen…

Lees ook: deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij voelt je deze week heel zelfverzekerd en creatief. Je zit vol met positieve energie en dit merken de mensen in jouw omgeving ook en dat kan voor een interessante situatie zorgen. Probeer dit gevoel vast te houden!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Hoewel je het makkelijk red all by yourself, is het misschien een idee om geliefden wat meer toe te laten. Hoe fijn is het als je bestie of lover je ergens mee kan helpen? Jullie band wordt hierdoor alleen maar sterker!

♐  BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij bent helemaal klaar met de lockdown en kunt niet wachten tot je weer op vakantie kunt. Je moet nog even doorbijten, maar nadenken over de toekomst kan wel. Wat wil je doen zodra alles weer kan en mag? Maak deze week eens een vision board voor jezelf. Dit zal je goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen