Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 30, 2018

Roarrr, het is de maand van de leeuw, zonneschijn, gebruinde huidjes, zomerliefdes en wat nog meer? Laat de sterren het je vertellen!

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Jij hebt iedereen de afgelopen tijd een beetje geblokt en zo ook je creativiteit. Maar nu is het tijd om uit je sleur te komen en je creativiteit weer te laten stromen. Je zult er nog meer door stralen dan je potje highlighter en dit zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk opvalt. Terwijl je alle aandacht krijgt heb je maar oog voor één persoon en als je hier aan toegeeft worden jullie intens verliefd op elkaar. Dit zou zomaar is veel meer kunnen zijn dan een summer loving!

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Wat als je  nou eens toegeeft aan dat stemmetje in je hoofd die zegt dat je helemaal niks hoeft te doen? Dat zou toch eens lekker zijn! Dus waarom doe je dat dan niet?…

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Jouw vriendschappen en/of relatie zijn momenteel een beetje ingewikkeld en dat komt omdat je niet durft te zeggen wat je denkt of voelt. Je kunt je niet eens meer herinneren waar alle irritaties vandaan komen. Tijd om met een schone lei te beginnen en alles los te laten!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Die ene vriendin met het sterrenbeeld leeuw word je momenteel iets te veel. Zij shined aan alle kanten en ze ziet jou even niet staan. Dat maakt je emotioneel maar dat hoeft helemaal niet. Wees blij dat ze zich zo gelukkig voelt en kijk even in de spiegel hoe leuk jezelf bent want jij, mag er ook zijn!

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Er is iets binnenin je dat aan je knaagt en dat is je hart die hunkert naar avontuur! Ga doen wat je leuk vindt en wees niet bang. Dit is een zomer waarin je allemaal leuke nieuwe dingen kunt doen en achteraf herken je jezelf niet meer terug want jouw persoonlijkheid gaat hierdoor flink groeien!

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Alles wat jij moet doen is een cocktail pakken, een bikini aantrekken, op een strandbedje gaan liggen, het briesje in je gezicht voelen en ontspannen. Dag in… dag uit…

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Jouw hart en hoofd zijn het al een tijdje niet met elkaar eens geweest en dat is vermoeiend. Maar door de stand van de sterren zullen ze deze week elkaar eindelijk vinden en jij weet dan 100% zeker wat je te doen staat. Vertrouw op je gevoel, en je verstand want deze zijn nu één!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Er komt iets heel moois op je pad en je bent te onzeker om het aan te pakken. Wake up vissen! Dit is je kans!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Je bent zorgzaam en dat siert je. Je zou zelfs al je energie in het plantje van je buren stoppen omdat het op het punt staat om te vergaan. Laat je zorgen los en geniet van de mooie kleine dingen want dat kun je heel goed en dat is juist zo mooi aan je. Als geen ander kun je genieten van de vogeltjes buiten, de kleur van het gras of de geur van een afgebakken broodje. Life is good!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je nieuwe lover trekt veel energie van je omdat hij continue wilt weten wat je doet of waar je bent. Wees niet bang om een stapje terug te doen en hem te vertellen dat je het rustiger aan wilt. Dat is niet egoïstisch. Dat is voor jezelf kiezen en dat is juist hartstikke goed!

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Een ezel stoot zich niet twee keer aan de zelfde steen zeggen ze… Nou jij bent absoluut geen ezel maar wel een ster in niet leren van je fouten. Dat doe je niet bewust, je hebt gewoon een te goed gelovig hart. Maar vergeet niet dat je al enige ervaring hebt opgedaan in de liefde en dat je die best mag gebruiken. Kies voor jezelf en laat het je niet nog een keer overkomen, je weet nu beter.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Zolang jij denkt dat je het niet waard bent zal dat gene dat je zo graag wilt nooit naar je toekomen. Makes sense? Gooi het dan allemaal om. Leer jezelf dat je het wel waard bent en je krijgt wat je hartje begeert!

 

LEES OOK: TAYLOR SWIFT NIEUWS!!! ZE WORDT EEN CAT!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen