Horoscoop CG!

horoscoop – week 30, 2019

Of je nu op vakantie bent of vakantie viert in eigen land, deze week wordt heet! En dat komt niet alleen door de tropische temperaturen… Check jouw steamy horoscoop down below!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De inner-leeuw in jou komt deze week te voor schijn, dus ga jij op hunk jacht! Hou bij het zwembad je oren en ogen goed open, want misschien ligt daar wel jouw prins op het witte zwembadbedje.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Alles wat jij deze week moet doen is een lekkere mocktail pakken, je nieuwe bikini aantrekken en terwijl je op je strandbedje ligt genieten van het zomerbriesje wat in je gezicht blaast. Lekker ontspannen, dag in…dag uit…

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij zit deze week goed in je vel, en dat is ook aan je te zien! De strandfeestjes en zomerkriebels hebben er voor gezorgd dat jij je weer helemaal als herboren voelt. Lang leven vakantie!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week laat jij al jouw zorgen varen en waar kan dat nou beter dan op een luchtbedje op zee? Gelukkig wordt het voor de gene die zich niet op een tropische bestemming bevinden in Nederland ook strandweer! Weg met die zorgen!

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij vindt het moeilijk om stil te zitten en nu je zeeën van tijd hebt wil je je graag nuttig maken! Ga deze week op zoek naar een leuke summer job. Geen idee wat je leuk lijkt om te doen? Deze Quiz helpt je om erachter te komen welke summer job het beste bij je past.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je zomerliefde vraagt veel energie van je omdat hij of zij continue wilt weten wat je doet of waar je bent. Wees niet bang om een stapje terug te doen en hem te vertellen dat je het rustiger aan wilt. Dit is allesbehalve selfish. Voor jezelf kiezen en je grenzen aangeven is juist hartstikke goed!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Probeer deze week iets te doen wat je heel graag wil, maar stiekem niet durft. Overwin je angsten en laat de adrenaline gieren door je lijf!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je vriendinnen zitten deze week vol energie en willen graag een dagje met jullie vriendinnen groep weg. Jij ligt liever te luieren in de tuin, maar laat het over je heen komen en ga gezellig mee. Je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij krijgt deze week goed nieuws! Misschien is het de toelating voor je vervolgopleiding, ben je aangenomen op je stage of besluiten je ouders toch nog last minute op vakantie te gaan! Wat het ook is, jij wordt er in ieder geval heel blij van.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

De hottie waar je al eeuwen een crush op hebt, laat deze week voorzichtig door schemeren dat het gevoel wederzijds is. OMG!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Wat als je nou eens finally luistert naar het stemmetje in je hoofd die zegt dat je even helemaal niets hoeft te doen? Dat zou toch eens lekker zijn! So, why not?

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Iets waar je je heel erg zorgen over maakte, blijkt minder erg te zijn dan je dacht. Pfjieeuw. Tijd om weer verder te gaan met relaxen! Let is go!

LEES OOK: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen