Horoscoop

Horoscoop – week 30, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Relax, van haast en stress word je niet gelukkiger. Blijf goed ademhalen en zet voor jezelf even op een rijtje wat je allemaal moet doen. Is echt alles nodig en heeft het zoveel energie van jou nodig als dat jij het geeft? Wees lief voor jezelf en doe eventjes rustig aan!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je loopt al tijden tegen die troep in je kamer aan te kijken, dus deze week is het tijd om daar wat aan te doen! Zet even je tanden op elkaar en mest je hele kamer uit. Als je kamer clean is, zul je je een stuk relaxter voelen. Misschien kun je een paar dingen nog wel online verkopen en verdien je er nog een lekker centje mee!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Heb je een beetje last van uitstelgedrag? Je weet wat je nog allemaal te doen staat, maar toch is die nieuwe Netflix-serie Cursed op het moment even veel belangrijker voor je. Zet die serie toch maar even uit, want nu ben je er niet helemaal met je koppie bij. Ga eerst je to-do lijstje af. Als je al je werkzaamheden hebt gedaan, kun je jezelf belonen met een nieuwe aflevering. Zo kun je ook veel meer in rust genieten ervan!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Zit je deze week een beetje in de put? Geeft niets, iedereen heeft dat wel eens. Stop met te kijken naar wat je niet hebt, maar kijk naar wat je wel hebt! Probeer het een beetje te relativeren en laat het niet je week verpesten.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Misschien twijfel je over sommige relaties. Ga goed na of jij wel het geluk en de energie ervan krijgt die jij verdient. Haalt de ander het beste in je naar boven of juist een kant die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt?

Doe ook de QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week kom je een spannend nieuwtje te weten. Of dat nou een roddel is via via of een geheim van je BFF of zusje. Wees een eerlijk vertrouwenspersoon, en houdt het voor je.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je bent deze week een echte rasoptimist en dat straal je ook uit! Als je open en vriendelijk bent, krijg je dat terug en ontstaan er misschien wel nieuwe vriendschappen. Ondanks je vrolijke bui, moet je mensen geen dingen beloven die je niet kunt waarmaken. Wees eerlijk naar jezelf.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Misschien voel je een beetje stroefheid in de omgang op werk of met je BFF’s? Het is beter dat je eerlijk bent over je gevoelens in plaats van een masker voor te houden. Zo komen jullie ook weer dichter tot elkaar en kunnen jullie na dit alles erover lachen.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Twijfel je al een tijdje over je toekomst? Moet je een opleiding kiezen of een studiepakket? Dit kan het juiste moment voor je zijn, deze week is je mind clear. Maak een lijstje met voor en tegens en bespreek het met je familie en BFF’s. Werk je notitieboekje bij en met al deze info kan jij een perfect choice maken!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij bent helemaal done met het single leven. But remember, er hangen ook genoeg voordelen aan single zijn! Heb je wel een vriend of vriendin? Laat dan zien hoeveel je van hem/haar houdt. Het zal je bae net even die bevestiging geven waar hij/zij naar zoekt.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Relaties zijn altijd een beetje complicated, maar deze week is dat voor jou een understatement. Maak je geen zorgen, als de relatie sterk genoeg is, overleeft die dat wel. Jullie kunnen er zelfs sterker uitkomen!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Move over, bossbabe in wording komt eraan! Deze week ben jij één en al responsibility en iedereen kan dat zien. Jij voelt je sterk genoeg om adviezen te geven en knopen door te hakken.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen