Grappig eigenlijk he, hoe de sterren voor iedereen iets anders in petto hebben? Wat zeggen ze over jou deze week..

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Bel je bestie want jij komt er in je eentje niet uit. Twee hoofden denken beter na dan één en als jullie gaan samenwerken merk je ineens dat alles een stuk vlotter gaat.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Je hebt moeite met het warme weer. De hoeveelheid ijsjes die je hebt gegeten kun je niet meer bijhouden en het liefste lig je ieder moment dat je kan, bij te komen op de bank of de dichtstbijzijnde airco. Schaam je niet, je mag best relaxen maar na de bloedmaan van afgelopen vrijdag krijg jij ineens weer energie om dingen te ondernemen.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Laat je liefde schijnen. Het maakte niet uit wat je relatiestatus is, jij straalt liefde uit en wordt geliefd. Enjoy!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Oeps, je hebt al een keer de smoes gebruikt dat je ziek bent om thuis te blijven, doe dit niet nog een keer! Het is oké dat je lekker comfy thuis wilt zijn, maar kom wel je verantwoordelijkheden na. Plan je me time goed in zodat je er niets voor hoeft af te zeggen.

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Team up. Alles wat jij samen doet gaat momenteel super goed. Een relatie? Een nieuwe vriendin? Een project met een collega… Wat het ook is samenwerken is jouw key woord.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Het lijkt alsof geld wel aan de bomen groeit want als je op je bankrekening kijkt kun je het bijna niet geloven. Toch is het waar, dit is het resultaat van jouw harde werken. Geniet ervan en besteed het wijs.

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Ready, set, goooooo. Jij gaat als een raket en bent niet te stoppen. Lekker bezig! Je harde werken zal beloond worden en dromen komen misschien toch wel echt uit…

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Kijk in de spiegel vissen. Waar zit je mee? Je kunt het alleen bij jezelf vinden en als je het erkent valt alles ineens op z’n plaatst. Hoe moeilijk het ook is, achteraf lijkt het allemaal toch best mee te vallen.

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Er zit je al een tijdje iets dwars. Jij wilt de wereld helpen maar je weet niet hoe. Zoek wat mensen bij elkaar die er net zo in staan als jij. Samen kunnen jullie een groot verschil maken.

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

In september begin je aan een nieuwe uitdaging en je hebt er al helemaal zin in. Good for you! De sterren kunnen niets anders zeggen dan dat je succesvol bent. Houdt deze spirit vol!

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Het geluk staat aan je zijde tweelingen! De bloedmaan van afgelopen vrijdag heeft gezorgd voor een energie boost en motivatie. Deze week maak jij een start aan een nieuw succesvol project.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Oeh la la, je voelt je sexy en dat ben je ook! Steek de aandacht in je zak, maar je hoeft niet overal op in te gaan he… Er is niets mis met wat flirten maar als je iets serieus wilt blijf dan kieskeurig. Al die crushes kosten je anders veel tijd en die kun je beter ergens anders in steken!

LEES OOK: TEST: WELKE RIVERDALE-BOY BEN JIJ?