Horoscoop CG!

horoscoop – week 31, 2019

Een nieuwe week betekent; een nieuwe voorspelling van de sterren. Welke verassingen komen er op jouw pad? Lees het in CG!’s horoscoop!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt eindelijk vakantie, dus dit is het perfecte moment om je vriendinnen en familie te helpen. Je doet het graag voor ze, want wat is er nou leuker dan een glimlach op iemand zijn gezicht te toveren?

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Misschien gaat iets niet zoals jij dat wil, maar laat het even los en zoek wat afleiding. Ga lekker terrasjes pakken met je vriendinnen of de CG! lezen. Als je bijgekomen bent van de teleurstelling, kun je de wereld weer aan en vind jij je weg in de nieuwe situatie! You go girl!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Is de zielige film (de Lion King misschien?) nog niet eens afgelopen en stromen de tranen al over je wangen? No worries, deze week beleef je dingen iets intenser. Misschien ga je zelfs iemand op een bepaalde manier bekijken, zoals je nooit eerder hebt gedaan…

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Met al die vrije tijd heb je ineens enorm veel inspiratie voor leuke dingen, deze week ben jij de party planner!

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je zit niet zo heel lekker in je vel daar heeft iedereen weleens last van! Nu is niet het moment om je lover of je vriendinnen te confronteren met bepaalde dingen, laat het rusten en wees lief voor jezelf.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij voelt je sterk en energievol! Dit is het juiste moment om je crush te laten merken wat je voor hem of haar voelt. Misschien kun je in z’n of haar DM sliden en voorstellen om een terrasje te pakken?

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

De creativiteit stroomt deze week door je aderen. Hét moment om een nieuwe hobby te ontdekken! Wat dacht je van sieraden maken? Of tweedehands spullen om te toveren tot fashionweek waardige creaties?

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je wil je lover verrassen met leuke dingen en laten weten hoeveel hij/zij voor je betekent. Wat dacht je van een lekker zomers gerechtje? Of iets doen wat je crush enorm leuk vindt? Misschien een avondje naar de bios om de nieuwe horrorfilm die nu draait te zien? Kun je ook nog eens lekker tegen je lief aankruipen!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Oeh la la, jij voelt je enorm goed en dat straal je ook uit. Het perfecte moment om samen met je BFF’s naar een feestje te gaan en wie weet is je crush daar ook …

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Watch out! Boss babe coming through! Jij weet wat je wil en hoe je dat gaat bereiken!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij verlangt naar romantische avondjes A la Notebook. Misschien kunnen jij en lover niet in een meer vol zwanen in een bootje varen, maar er zijn vast nog wel andere opties. Wat dacht je van picknicken op het strand of met het lekkere weer een duik nemen in de zee?

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Zo, jij loopt binnen deze week! Is het een idee om je geld niet meteen uit te geven en het eventjes opzij te zetten? Je weet maar nooit wat voor uitgave jou nog te wachten staat!

LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen