Horoscoop

Horoscoop – week 31, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Laat je humeur deze week niet verpesten door mensen die niet het beste met je voorhebben. Vermijd contact met personen die maar weinigs positiefs te melden hebben. Zoek juist diegenen op die een lach op je gezicht toveren. Haters gonna hate!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Probeer deze week eens wat minder op je mobiel te zitten. Het bezorgt je de laatste tijd nogal veel stress, dus probeer ‘m daarom eens wat vaker weg te leggen en meer in het moment te leven. Relax babe!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Heb je deze week de urge om te gaan shoppen? Denk dan nog even twee keer na of je écht dat nieuwe item nodig hebt. Heb je niet al drie van dat soort topjes in je kast hangen? Het zal je geld besparen, die je later in de week aan iets veel leukers kunt uitgeven.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je zit met een frustratie, maar bent bang om deze uit te spreken. Hierdoor kun je je rusteloos voelen. Wees niet bang en ga het gesprek met diegene aan. Als je het rustig met elkaar erover hebt, kunnen jullie het samen oplossen. Wedden dat je je erna stukken beter voelt?

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week gaat je het financieel voor de wind. Of dat nou een item is wat je scoort met dikke sale of een extra fooi die je krijgt op je werk. Je portemonnee wordt er in ieder geval heel blij van!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je voelt dat je BFF of lover ergens mee zit. Blijf niet zelf met dit gevoel zitten, maar ga juist het gesprek aan. Misschien is er inderdaad iets aan de hand en kun jij er voor die persoon zijn. Ze zullen zich erna veel beter voelen.

Doe ook de QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je wilt al een tijdje iets veranderen, maar weet niet goed wat. Neem daarom deze week de tijd om na te gaan wat je anders zou willen doen. Of dat nou een andere kleur muur in je kamer is of juist je motivatie voor school.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je zult deze week nieuwe mensen ontmoeten waar je een goede indruk bij achterlaat. Of het nou een sollicitatiegesprek is of een feestje waar je bijna niemand kent. Mensen zullen positief verrast over je zijn!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week is hét moment om je leven op orde te krijgen. Solliciteer voor dat ene baantje, lees je in bij verschillende studies, betaal die rekeningen of schrijf je eindelijk in voor die leuke workshop. Go chase your dreams!

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je voelt je geestelijk en lichamelijk topfit deze week. Nice! Probeer dit vast te houden en ga naar waar je deze positieve energie vandaan haalt.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt de laatste tijd hard gewerkt, dus je mag jezelf nu best wel eens verwennen met een nieuw item, lekker diner of spa dagje. Je hebt het verdiend!

Quiz: Aan welk beautyritueel ben jij echt toe?

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je zal deze week iemand tegen het lijf lopen die jouw interesse wekt. Probeer niet te erg ‘hard to get’ te spelen, maar sta juist open voor deze nieuwe persoon. Het belooft namelijk een mooi avontuur op te leveren.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen