Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 32, 2018

Na alle energie van afgelopen weken wordt het iets rustiger in het universum en de meeste zullen deze week dan ook vermoeid zijn. Luister goed naar jezelf en pak jezelf weer bij elkaar! Jouw persoonlijke horoscoop helpt je hierbij.

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Uhm… jouw gedachten zijn deze week een beetje seksueel. Helemaal niet erg maar ga voorzichtig op ontdekking en overhaast niets. Hier hoef je je ook niet voor te schamen. Volg gewoon je gevoel.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Jij voelt je romantisch maar daar zijn twee personen voor nodig. En je weet eigenlijk wel wie die ander is. Die ene die juist totaal anders is dan dat jij bent.

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

De maan zorgt ervoor dat je in oude gewoontes en routines terug valt. Pak jezelf weer bij elkaar want je was juist zo gegroeid!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Niet zo vijandig jij. Je hebt bijna de klauwen van een echte schorpioen in de aanval. Het zal niet makkelijk zijn maar al die discussies deze week zijn alleen maar vermoeiend, let it go!

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Er is geen plek zo als thuis. En ook al is het super lekker weer buiten hoef jij je niet te verontschuldigen dat je deze week even thuis wilt zijn om je energie op te laden. Als je weer opgeladen bent krijg je vanzelf weer zin om erop uit te gaan.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Je bent goed met woorden en ook met daden maar deze week moet je aandacht besteden aan een het luisteren. Dit kost je zoveel moeite dat je er moe van wordt maar je zult er veel van leren.

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Jij beseft je hoe belangrijk de mensen om je heen zijn en hecht hier veel waarde aan. Neem ze mee naar je favoriete plekjes en deel je geluk maar ook je pijn. Daar zijn vrienden ook voor!

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Dit is de week van de creativiteit. Je zit vol ideeën en tot woensdag weet je niet zo goed wat je er mee moet doen. Maar hierna wordt alles duidelijk!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Maandag heb jij echt zo’n ‘het is weer maandag’ gevoel en wil je alleen maar slapen. Zorg goed voor jezelf en vind je energie terug. Dan zul je zien dat je halverwege de week on fire bent!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Je wordt steeds beter in groepsactiviteiten. Dit zorgt ervoor dat je ook steeds meer in de picture staat en de maan inspireert jou om daar mee door te gaan. Voelt goed he? Trek je op sommige avonden ook even terug, anders wordt het allemaal wel wat veel.

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Deze week staat in het teken van je werk en daar gaat het goed. Blijf zelfverzekerd en blijf leren. Jouw intelligentie en aanpassingsvermogen zorgen ervoor dat je nog meer kansen krijg. Spreek halverwege de week ook met je vriendinnen af voor een leuke girls night.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Denk groots kreeft! Deze week is niets te gek voor jou. Laat je ambitie je in de richting van je dromen leiden. Let er wel op dat je geen dubbele afspraken maakt. Enjoy!

LEES OOK: TEST: WELKE RIVERDALE-BOY BEN JIJ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen