Horoscoop CG!

Horoscoop – week 32, 2019

Een nieuwe week is begonnen dus dat betekent een nieuwe horoscoop! CG! onthult wat de sterren zeggen over jou!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Het weer is misschien deze week niet zo zonnig, maar jij bent dat gelukkig wel en dat merken anderen ook! Spread your love!

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Get out the way, boss babe komt eraan! Jeetje, jij weet wat je wil en jij gaat ervoor! Perfecte moment om te solliciteren voor het vakantiebaantje van je dromen.

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Het universum beloont je, en wie weet wat voor leuke verassingen jou deze week te wachten staat…

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Is er iets wat je een beetje spannend vindt? In de DM van je crush sliden bijvoorbeeld of een nieuwe sport uitproberen? Just do it en wie weet wat voor mooie dingen het je zal brengen.

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Waar je vorige week eventjes in de put zat, ben je nu juist zo vrolijk als een koe op de eerste lentedag. Feestjes, uitjes, sleepovers met je bff’s, verzin maar iets leuks!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Vraag jij je af hoe het met je vriendinnen van de basisschool gaat? Heb je jouw nichtjes en/of neefjes al sinds kerst niet meer gezien? Dit is het perfecte moment om contact te zoeken met je friends die je al een lange tijd niet gesproken hebt!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Helemaal zen deze week? Anderen zijn aangetrokken tot jouw rust en harmonieuze vibes en dit zorgt voor veel rust thuis en in je vriendenkring.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ziet je kamer eruit alsof er een bom is ontploft? Misschien zit er kleding tussen die je een tweede thuis wil geven! Doe dat dan deze week, want de ik-moet-vervelende-klusjes-doen sterren houden je in de gaten!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Wil jij een T-shirt met een coole print of nieuwe sieraden? Wat dacht je van een projectje Crea-Bea?

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Eventjes rust is ook wel eens lekker. Creëer je eigen hoekje op de bank of maak een heerlijk chill eiland van je bed met lekkere hapjes en zet Netflix aan! Ideaal moment voor de nieuwste Netflix film; Secret Obsession.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het weer is misschien iets afgekoeld, maar dat betekent niet dat jij en je BFF’s geen zomer kunnen vieren! Ga er deze week op uit met je vriendinnen en maak leuke herinneringen voor later!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De godin van de liefde heeft wat van haar magie aan jou gegeven! Pak dit weekend een feestje samen met je besties. Je weet nooit wie je tegenkomt…

LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen