Horoscoop

Horoscoop – week 32, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij baalt als een stekker dat je niet op vakantie kan dit jaar. Maar nu je veel thuis zit, kun je je kamer eens een grote schoonmaak geven, zodat je fresh aan een nieuw schooljaar kunt beginnen.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Het leven zit vol geluksmomentjes en dat zal je deze week merken. Verras eens de mensen om je heen met een kaartje of lief berichtje. It’s about the little things, maar dat weet jij maar al te goed.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je bent deze week een beetje gefrustreerd. Probeer niet steeds alle gevoelens op te proppen, dan zal je je veel beter gaan voelen. Ga eens naar buiten en geniet van de zomer!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Er staat veel op je to-do list. Zorg dat je alles afmaakt anders wordt de achterstand alleen maar groter en dat kun je er op dit moment even niet bij hebben.

Lees hier wat je allemaal kunt doen tijdens je staycation.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

No fooling around, dat is zo´n beetje jouw motto voor deze week. Je hebt geen tijd voor onzin of tijdverspilling, jij doet liever iets nuttigs met je tijd.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Zo onzeker als dat je de laatste weken was, lijkt het er op dat je weer een beetje zekerheid vindt deze week en tot jezelf komt. Houd dit vol!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Voel je wat irritaties? Kom erachter hoe dit komt en ga uit die negatieve spiraal! It’s summer baby!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij en je friends liggen deze week op één lijn met elkaar. Misschien komt er zelfs een nieuw iemand bij de vriendengroep! Jij voelt je sociaal en straalt dat ook uit. Don’t forget to keep distance ;-). Hier vind je zes leuke laagdrempelige vriendinnenuitjes.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

It’s time for a change! Pak alle kansen die deze week op je pad komen, dit zal je goed doen.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Watch out! Boss babe coming through! Jij weet wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Deze week loopt op rolletjes voor je.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij hebt een hekel aan ruzie. Toch zal je deze week een aantal keer op je tong moeten bijten. Probeer tijdens een ruzie rustig te blijven en zeg geen dingen die je niet meent, dan zal t uiteindelijk wel weer goed komen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week voelt alle een beetje intens aan voor jou. Zorg daarom dat je genoeg slaapt, goed uitrust en wat tijd voor jezelf neemt, want dat is ook belangrijk.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen