Na alle energie van afgelopen weken wordt het iets rustiger in het universum en de meeste zullen deze week dan ook vermoeid zijn. Luister goed naar jezelf en pak jezelf weer bij elkaar! Jouw persoonlijke horoscoop helpt je hierbij.

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Je lijkt altijd heel sociaal en meelevend, maar in je love life komen die eigenschappen niet echt naar voren. En je gepieker maakt dat deze week niet echt beter…

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Stress, stress en nog eens stress. Doe er wat aan, Maagd! En probeer open te staan voor meningen van je vrienden.

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je wordt flink teleurgesteld door iemand dichtbij je. Maar je kunt het prima oplossen: neem afstand van diegene en ga door met je leven!

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jij laat je door van alles inspireren deze week. Je bent supercreatief en je ontmoet veel nieuwe mensen.

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Oef, je zult waarschijnlijk een zware week hebben. Je bent erg moe en je wil eigenlijk nóg een keer op vakantie.

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Jij gaat lekker in je liefdesleven! Deze week ontstaan er vlinders of beginnen de al bestaande vlinders nog harder de fladderen.

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Jij loopt met je hoofd in de wolken, waardoor je nergens anders meer aan kunt denken. Pas op dat je niet alleen maar bij je liefde wil zijn!

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Probeer jezelf van een afstandje te bekijken. Ben je wel goed bezig en ben je wel wie je wilt zijn? Tijd om dingen aan te passen!

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Jouw remmen gaan los en dat betekent deze week heel veel verandering. Je geeft je kamer een nieuwe look, hebt zin om je haar te knippen of om je hele ritme om te gooien.

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Je hebt zo veel plannen! Maar pas op dat je niet té enthousiast wordt en geen rekening meer met anderen houdt. Heb je ruzie met je lief? Dat komt goed. Ruzie met een familielid is een ander verhaal…

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Gaat het even niet zoals jij wil? Trek je mond een keer open! Ook jij mag gehoord horen. Spreek met je bestie af en geniet van jullie leuke tijd samen.

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Jij kunt echt de wereld veranderen Kreeft. Maar je moet wel in jezelf geloven. En we hebben goed nieuws: financieel krijg jij deze week een meevaller.

 

Hot or not: pruiken