Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 34, 2019

Er staat weer een gloednieuwe horoscoop voor je klaar! Nog even en de zomervakantie is officially over… Wat brengt de laatste week vacay jou?! Lees het in je horoscoop!

 

♌Leeuw (23 Juli tot 22 Augustus)

Jij bent heel goed in dingen uitstellen en dat is geen eigenschap om trots op te zijn. Onderneem deze week actie en regel alles wat je nog moet regelen, zo kun je zonder worries van je laatste week(en) zomer vacay genieten.

 

♍Maagd (23 Augustus tot 22 September)

Jij hebt al lang alles in huis om aan het nieuwe schooljaar te beginnen, en eigenlijk kun je niet meer wachten om naar school te gaan! sure, zomervakantie is awsome, maar je vriendinnen weer terugzien en vakantieverhalen uitwisselen is maybe even better!

 

♎Weegschaal (23 September tot 22 Oktober)

Doe deze week alles wat je nog wilde doen in je vakantie before you go back to reality. Dagje dierentuin, strand of naar de bioscoop, the time is now!

 

♏Schorpioen (23 Oktober tot 21 November)

Jij hebt het ontzettend druk gehad deze vakantie, en voor je het weet begint school weer… Let er alleen wel op dat je ook goed uitrust en niet de hele week weer vol plant. Take it easy!

 

♐Boogschutter (22November tot 21 December)

Wil jij nog één keer je regenlaarzen inruilen voor slippers? Lucky you, want het wordt aan het einde van de week weer lekker zomers. Kun je nog even bijkleuren voordat je weer de schoolbanken ingaat.

 

♑Steenbok (22 December tot 19 Januari)

Wees deze week lief voor jezelf en je lichaam. Neem een douche/bad, lak je nagels in een leuk kleurtje, rock je outfit en drink een lekkere kop thee of healthy juice! New week? You’re ready!

 

♒Waterman (20 Januari tot 18 Februari)

Jij bent een workaholic, maar vergeet niet om ook tijd te maken voor je vrienden! Zijn er een paar vriendinnen die je al een tijdje niet gesproken hebt? Probeer deze week te meeten en deel de verhalen over je vakantie crush.

 

♓Vissen (19 Februari tot 20 Maart)

Jij wilt er eigenlijk nog even tussen uit voordat het ‘echte’ leven weer begint. Wat dacht je van een weekendje Parijs of gewoon een nachtje weg in eigen land? Just go for it!

 

♈Ram (21 Maart tot 19 April)

Volgens je horoscoop hou jij het liefst nog 6 weken vakantie, maar terug naar school heeft ook zo z’n charmes. Zo zie je je vrienden/vriendinnen weer terug, ben je een jaar dichter bij het halen van je diploma, en misschien lopen er wel nieuwe hotties rond op school… Positive vibes only!

 

♉Stier (20 April tot 21 Mei)

Zo party animal, ben je een beetje bijgekomen van het weekend? Het is verstandig als je weer langzaam ritme krijgt in je dagen/nachten, zodat jij helemaal ready bent voor school!

 

♊Tweelingen (22 Mei tot 20 Juni)

Aankomende week wil jij je ‘back to school’ outfit scoren en dat komt zeker wel goed met al die sale! Maak er een gezellig dagje weg van met je moeder/zus/oma/BFF.

 

♋Kreeft (21 Juni tot 22 Juli)

Heb je meegedaan aan een win-actie of prijsvraag? Deze week staat jou namelijk een bijzonder pakketje te wachten, lucky basterd!

LEES OOK:  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen