Horoscoop

Horoscoop – week 34, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week heb je een financiële meevaller. Hello, extra moneys! Of het nou een jurkje is dat je in de sale koopt of extra geld hebt verdiend voor op je spaarrekening.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week kom je voor een keuze te staan. Maar no worries, als je naar je gevoel luistert en je hart volgt, komt het goed.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij bent altijd supereerlijk, maar kan soms ook té eerlijk tegen anderen zijn. Pas deze week op dat je niet je mond voorbij praat en er roddels de wereld in worden geholpen!

QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je zit goed in je vel, maar mist iets op het gebied van de liefde. In een relatie? Plan deze week dan nou eindelijk eens die leuke date waar jullie al tijden over praten. Single? Probeer je niet zo druk te maken om het feit dat je de liefde nog niet hebt gevonden. Focus je op je vrienden en vriendinnen en geniet juist van je single life.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week wordt echt super chill voor jou! Het is totaal geen drukke week en voor school loop je op schema. Je weet alleen daardoor even niet zo goed wat je moet doen. Heb je tijd over? Check dan hier een aantal leuke serietips en hier leuke filmtips!

Lees hier wat je allemaal kunt doen tijdens je staycation.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij kan deze week met je hoofd in de wolken zitten. Misschien stuurt je crush je eindelijk een appje, verrast je boyfriend of girlfriend je met iets romantisch of zwijmel je weg bij dat ene knappe personage in je favo serie. It’s gonna be a good week!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Doe deze week iets meer moeite voor een familielid of vriendin die zich niet helemaal lekker in zijn of haar vel voelt. Of het nou wat lekkere snacks zijn, een me-time item, een leuk spelletje of lieve kaart. Het zal erg gewaardeerd worden!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week leer je één of meerdere nieuwe personen kennen die een goede indruk bij je maken. Wees niet bang om erop af te stappen of om contact te zoeken, het zou zomaar een bestie van je kunnen worden!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Als single ben je wanhopig op zoek naar the one, maar besef je dat je de liefde niet kunt forceren. Your time will come! In een relatie? Dan komt deze week een romantische kant in je naar boven waarvan je eigenlijk niet wist dat je die had. Jullie band zal hierdoor nóg sterker worden!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je voelt je een beetje moe deze week, dus probeer goed voor jezelf te zorgen. Ga op tijd naar bed, neem extra vitamines en lees ‘s avonds een boek in plaats van dat je op je mobiel zit. In het weekend kun je weer lekker uitslapen!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je staat deze week voor een uitdaging en daarom is het belangrijk dat je blijft doorzetten. Soms lijkt een situatie uitzichtloos, maar voor je het weet is het voorbij en is het je gelukt!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Dit is dé week om een gokje te wagen. Stel je geluk op de proef en alles komt goed. Realiseer je dat het goed is om uit je comfortzone te stappen. You got this!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen