Horoscoop

Horoscoop – week 35, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Het weer is misschien niet meer zo zonnig deze week, maar jij bent dat gelukkig wel en dat merken anderen ook! Hold on to that positivity!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Get out the way, boss babe coming through! Jij weet wat je wil en je gaat ervoor. Dit is het perfecte moment om te solliciteren of af te stappen op die ene crush.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het universum beloont je voor de afgelopen tijd, dus wie weet wat voor leuke verrassingen jou deze week te wachten staan…

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Zit je tegen een beslissing aan te hikken? Maak een lijst met voor- en nadelen, overleg met vrienden en familie, but most important: luister naar je gevoel. Je zult de juiste beslissing maken.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Vraag jij je af hoe het met je vriendinnen van de basisschool gaat? Heb je jouw nichtjes en/of neefjes al sinds kerst niet meer gezien? Dit is het perfecte moment om (digitaal) contact te zoeken met friends of familie die je al een lange tijd niet gesproken hebt!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jouw kamer is een rommel, wat zorgt voor chaos in je hoofd. Neem daarom even de tijd om op te ruimen. Zet een lekker muziekje op, pak de stofzuiger en een vuilniszak erbij en geef je kamer een grote clean-up! Wedden dat je je erna zoveel beter voelt als je kamer weer Pinterest-proof is?

Lees hier wat je allemaal kunt doen tijdens je staycation.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je rende afgelopen week van hot naar her, dus neem deze week eens een moment om te ontspannen. Haal lekkere beautyproducten in huis voor een selfcare day en bouw je bed om tot een thuis-bioscoop met de leukste films.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Probeer deze week eens je hart te luchten. Of dat nou bij je moeder of vader, je vrienden of op papier is. Het zal je goed doen.

Check ook: Dit interactieve boek gaat viral op TikTok en iedereen wil ‘m hebben

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Benut alle kansen die je krijgt! Je wil toch niet later spijt hebben dat je een mooie kans niet met beide handen hebt aangegrepen?

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Komend schooljaar wordt amazing voor jou. Ook al heb je er misschien nu nog niet zoveel zin in, omdat je zomer niet helemaal was zoals je had gehoopt, komt het komend jaar allemaal goed. Heb jij al je schoolessentials in huis?

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij hebt de laatste week jezelf helemaal gegeven, maar daardoor ben je nu een beetje opgebrand. Pak daarom deze week extra je rust. Ga vroeg naar bed, neem voldoende vitamines en bel vrienden of familie als je je een beetje sad voelt.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Er zit je al een tijdje iets dwars, dus deze week is het tijd om de ander de waarheid te vertellen. Op deze manier kun je je hart luchten en zal het ook gelijk opgelost worden.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen