Horoscoop CG!

horoscoop – week 36, 2019

Hello babes! It’s a brand new week and a brand new month! Benieuwd wat jij in de eerste week van september kunt verwachten? Je leest het in de horoscoop van deze week.

horoscoop – week 36, 2019

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent helemaal happy, want jij ziet finally je vriendinnen weer! Je hebt zin in het nieuwe schooljaar, en de nieuwe maand because your birthday is coming closer!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij bent helemaal klaar voor de herfst! Dikke truien, thee en koekjes, you love it! Maar voor nu mag iedereen nog even naar je zomerkleurtje kijken. Trek nog één keer je mooiste zomerjurkje aan en wie weet wie jij deze week tegen het lijf loopt!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Zit je zomerliefde nog steeds in je hoofd? Time to move on girl! Heel leuk die barman of lifeguard, maar je kunt je beter focussen op de hotties die iets dichterbij je in de buurt wonen. Thank you, next!

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week begint het echte leven weer. Je moet nog even in het ritme komen om weer naar school te gaan, daarom is het verstandig als je deze week(en) niet te veel op je bordje neemt. Pas goed op jezelf!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Die kriebel in je buik, zijn dat misschien vlinders? Is er iemand die 24/7 on your mind is? Onderneem actie! Ga de liefde aan en wie weet waar het schip strand…

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Hoewel het vakantie was ben jij niet echt bijgekomen. Weekendjes weg, feestjes, op vakantie en werk, jouw dagen waren vol gepland. Neem deze week de tijd om even te ontspannen. Laat alle indrukken van school of je studie even op je inwerken en neem niet te veel hooi op je vork. Tranquilla!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Is jouw klas op zoek naar een klassenvertegenwoordiger, of zoeken ze nog studenten voor in de studentenraad? Geef je op! Een beetje uitdaging en zeggenschap zal je goed doen. Wie weet voel jij je wel als een vis in het water ;-).

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Na al die festivals moet jij weer een beetje op je geld letten. Doe het deze week rustig aan met je geld en begin hiermee door zelf brood mee naar school te nemen in plaats van elke pauze een broodje te halen… You may thank us later.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Liefde, wat is dat? No worries stier, er hangt liefde in de lucht! Verwacht niet meteen dat iemand je na de eerste ontmoeting verkering vraagt, maar je zal zien dat er iemand bezig is om jouw aandacht te krijgen. Exciting!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Zit je de laatste tijd niet zo lekker in je vel? Ga op (kick)boxen! Superleuk om een nieuwe sport uit te proberen én je slaat ook nog eens al je frustraties van je af. Let’s kick some ass girl!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij hebt nog helemaal geen zin in school en blijft het liefst in je bed tot een uurtje of twee. Toch moet je er wel aan geloven. Je zult zien wanneer je je mind omzet, het allemaal best mee valt. Postive vibes = a positive life.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week voel je je heel gelukkig en je bent helemaal klaar voor een nieuwe start; new month, new week, new you! Kom maar op, chapter nine!

LEES OOK: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen