Horoscoop

Horoscoop – week 36, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Een nieuwe maand is aangebroken en jij bent er helemaal klaar voor. Je hebt al je back to school supplies al in huis en begint vol goede moed aan het nieuwe schooljaar. You got this!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Er zal deze week iemand uit je verleden op je pad komen. Of dat nou een oude crush is of een vriend(in) die je al jaren niet gesproken hebt. Het voelt goed om samen herinneringen op te halen!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je kan deze week een dipje hebben, maar onthoud dat niet de hele wereld tegen je is. Er zijn dromen die wél uitkomen. Je moet er in geloven en gewoon voor gaan.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Besteed deze week eens wat extra aandacht aan jezelf. Plan bijvoorbeeld eens een avond niets en houd wat me-time. Verwen jezelf met wat selfcare-items, neem een bad, lees een boek en ga op tijd naar bed.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Die kriebel in je buik, zijn dat misschien vlinders? Is er iemand die 24/7 on your mind is? Onderneem actie! Ga de liefde aan en wie weet waar het op uitloopt…

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week kun je last hebben van een meningsverschil met iemand, maar probeer niet te flippen. Probeer rustig met elkaar erover te praten, aangezien het wel belangrijk is dat het wordt opgelost.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week zal nogal onvoorspelbaar zijn. Er zullen verschillende onverwachte dingen op je pad komen, maar dat is ook weer leuk!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Als single ben je misschien helemaal klaar met dat geswipe op datingapps, maar geef het eens een kans. Op het moment dat je het het minst verwacht, kan je iemand swipen die je leven positief zal veranderen. In een relatie? Probeer dan even iets minder aan jezelf te denken, en meer aandacht aan de ander te besteden. Het zal jullie band versterken.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week zit je vol goede ideeën en inspiratie. Laat het eruit! Schrijf het allemaal op in je notebook, pak knutselspullen erbij, kwasten, verf en laat je creativiteit op de vrije loop.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week zal voor jou zonder grote moeilijkheden voorbij vliegen. Je to-do lijst vink je met gemak af en ook relaties zullen een positieve boost krijgen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Na vorige week krabbel je weer op en voel je je stukken beter. Gelukkig maar! Houd die positieve vibes vast en doe vooral extra veel dingen waar jij gelukkig van wordt.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week voel je je heel gelukkig en ben je helemaal klaar voor een nieuwe start; new month, new week, new you! Kom maar op, chapter nine!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen