Horoscoop CG!

Horoscoop – week 37, 2019

Hola señorita, het is deze week weer tijd voor een nieuwe horoscoop! Benieuwd naar wat de sterren zeggen over jou deze week? Lees dan snel de horoscoop van deze week.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Dit is helemaal jouw week! Nadat je een super week achter de rug hebt ben je ready om ook deze week helemaal te rocken. Je gaat veel leuke dingen doen met je besties en het gaat lekker op school. You go girl!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij hebt een hekel aan ruzie. Jammer genoeg zal je deze week toch een aantal keer op je tong moeten bijten. Probeer tijdens een ruzie rustig te blijven en zeg geen dingen die je niet meent, dan zal t uiteindelijk wel weer goed komen.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is jouw tijd om te shinen! Je zit lekker in je vel en met je nieuwe outfit zal iedereen je nastaren van jaloezie. Je straat zelfverzekerdheid uit en wie weet loop je daardoor wel een nieuwe lover tegen het lijf.

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Het is deze week erg rustig voor jou. Je hoeft niet veel te doen en hebt alle tijd voor jezelf. Geniet er maar van, want voor je het weet heb je het weer superdruk. Doe een maskertje op, ga die nieuwe Spaanse serie La Víctima Número Ocho kijken en relax.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het valt niet mee die eerste week(en) school, maar jij doet het hartstikke goed. School is een makkie voor jou, hou dit vol. Voor je het weet heb je je diploma!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Ai, deze week zal je heel wat pech ervaren., maar je komt er wel doorheen! Na regen komt altijd zonneschijn!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Oeh spannend! Binnenkort ga jij iets leuks doen met je crush! Wees goed voorbereid zodat je een flaweless indruk achterlaat.

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Al dat gefeest is voor jou nog lang niet klaar. Deze week ga jij naar de leukste party’s en onthoudt; onverwachte feestjes zijn het leukst! Zeg dus geen nee tegen een onverwachte uitnodiging!

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij en je bestie hebben elkaar zo gemist! Ga dit weekend wat leuks doen met z’n tweeën, lekker shoppen bijvoorbeeld.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je bent deze week wat emotioneel en dat geeft helemaal niets. Het is een goed excuus om een hele bak ijs in je eentje op te eten. Aan het einde van de week ga je je wel weer beter voelen.

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Normaal ben je wat stil maar deze week laat jij niet over je heen lopen. Je mag best je mannetje staan! De week leer je hoe belangrijk het is dat je sterk in je schoenen staat.

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt allemaal nieuwe vrienden gemaakt, tijd voor groups bonding!. Ga deze week leuke dingen doen met je nieuwe vrienden/vriendinnen, en als je goed naar je hart luistert is een van die vrienden niet alleen maar just a friend…;-)

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen