Horoscoop

Horoscoop – week 37, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomentjes of valt het allemaal wat tegen? Scroll snel verder en kom erachter wat er deze week jou te wachten staat in jouw horoscoop!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Als we het weer van de afgelopen week moeten geloven, is de zomer officieel voorbij. En dit kan nogal wat effect hebben op jouw mood… Hoewel zonnen op het strand er dit jaar waarschijnlijk niet meer in zit, hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten! Weet je hoeveel leuke dingen je kunt doen in het najaar? Zoals boeken lezen in je cozy trui, Netflixen met kaarsjes aan of een Pumpkin Spiced Latte halen bij Starbucks (ja, hij is er weer!).

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

School is weer begonnen, en jouw stress hiermee ook. Neem daarom aan het einde van de schooldag even de tijd om stoom af te blazen. Schrijf al je to do’s netjes op, ga een uurtje sporten of chill in bed met relaxing music. Relax!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij hebt er helemaal zin in deze week, en dit straal je ook uit. Alles loopt op rolletjes, en je zit lekker in je vel. Wil je je nog meer badass voelen? Voeg dan bij je nieuwe amazing selfie één van deze captions toe!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Fall is your season! Eigenlijk kon jij niet wachten op het moment dat je je zomerse jurkje weer kon omwisselen voor dikke truien. Probeer alles uit het aankomende seizoen te halen, of dit nou een boswandeling tussen de oranje bladeren is, of een film marathon met een warm drankje. Enjoy every second!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

It’s time to treat yourself! Je hebt de laatste tijd weinig aan jezelf gedacht, en daarom is het nu tijd om dat meer te gaan doen. Trakteer jezelf op je favoriete snacks, en dat jurkje dat je al maanden wilt. Doe een extreme make-up look op, stel de leukste outfitjes samen, en neem een lekker warm bad.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

School is pas net begonnen, maar eigenlijk ben je nu alweer toe aan vakantie en leeft dan ook 24/7 uit naar het weekend. Plan daarom doordeweeks ook leuke dingen! Ga bijvoorbeeld uiteten met vriendinnen of ga uitgebreid voor je ouders koken. Rust en afleiding tussen al het huiswerk door, kan je uiteindelijk veel meer happiness bezorgen.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het is tijd voor wat verandering, Vissen! Probeer de aankomende week een vaste routine in je dag te brengen (ook als je online school hebt!). Sta op een vaste tijd op, maak je klaar voor de dag, en ga ‘s avonds ook op een vaste tijd (waarbij je minimaal 8 uur slaap krijgt) naar bed. Wedden dat je je veel productiever gaat voelen als je een beetje routine krijgt?

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week voel je je niet helemaal jezelf, and that’s oké! We kunnen niet allemaal op ons best voor de dag komen. Accepteer het en probeer er niet te lang in te blijven hangen.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Aankomende week lopen dingen iets smoother dan aan het begin van dit schooljaar. Yup, de eerste schooldag ging niet zoals gepland maar hey, we herkennen het allemaal! Check hier de meest herkenbare eerste schooldag momenten, and let’s rock this week!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Het woord ‘motivatie’ is deze week niet te vinden in jouw woordenboek. Yes, school kan ontzettend saai zijn, maar probeer wel op schema te lopen. Je zult jezelf ontzettend dankbaar zijn als je geen deadline stress hebt aan het einde van de maand. Even een boost motivatie nodig? Die vind je hier!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Love is in the air deze week! Houd je ogen open, want deze week zal je een speciaal persoon ontmoeten.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je zal deze week een beslissing moeten maken, waar je nogal over kunt twijfelen. Zet daarom alle voordelen en nadelen op een rijtje en praat erover met je vrienden en familie. Volg je gevoel en dan komt het goed!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nina
    Nina
    Reactie: Doen de kreeften niet meer mee aan de horoscopen?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen