De maan staat in het teken van de Steenbok en dat brengt voor iedereen een hoop verandering deze week. Bereid je goed voor!

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Het is weer maandag en jij moet weer aan de slag. Chin up, het hoort er nou eenmaal bij. Voor je het weet is het vrijdag. Jouw week gaat namelijk extra snel omdat de maan op je liefdeszone schijnt.

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je hebt deze week zin om hard aan de slag te gaan. Good for you! Let er wel op dat je een goede balans houdt tussen werk en privé.

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Communicatief voel jij je supersterk deze week. Je weet iedereen te overtuigen van jouw mening en ideeën. Wees alleen niet te overheersend en durf ook naar andere te luisteren.

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Uhoh, dilemma. Je wil iets heel graag hebben, maar je hebt er eigenlijk geen geld voor. Denk er nog een paar nachtjes over na. Moet je dit nou wel echt doen?

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Eigenlijk hebben we je niet zo heel veel te vertellen. Dit is gewoon jouw week, punt. Je bent populair en iedereen wil bij jou in de buurt zijn. Geniet ervan!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Deze week heb je veel last van vreemde dromen. Go Elsa style en let it go. Het belangrijkste is dat je je gevoel blijft volgen!

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

De maan staat in je sociale zone. Dat betekent dat je deze week goed kunt samenwerken. Haal hier je voordeel uit. Samen sta je sterker.

♈Ram (21 maart tot 19 april)

De maan staat in je carrièrezone. Tijd om de wereld te veroveren!

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Aan de ene kant voel je je deze week heel stabiel. Aan de andere kant hunker je naar avontuur. Misschien tijd om een leuke reis te plannen?

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Het word je deze week allemaal iets te serieus. Wees niet bang om je hieraan over te geven, het zal je helpen. Echt waar!

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

De maan staat in het teken van de Steenbok en dat is precies het tegenovergestelde van jou. Hierdoor voel je je sloom en grumpy. Probeer dit niet af te reageren op onschuldige vrienden, je weet nu waardoor het komt.

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Je voelt je deze week een beetje grieperig. Zorg goed voor jezelf en maak je to do lijst af. Zo heb je aan het einde van de dag tijd voor jezelf en kun je weer bijkomen.

 

Lees ook: 11x tips voor als je down bent