Hello weegschaal, jouw maand is aangebroken!

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je kunt niet in de toekomst kijken en dat is maar goed ook, want dan word je bang voor dingen die achteraf eigenlijk helemaal niet zo erg zijn. Laat het op je afkomen, you will survive!

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jouw hoofd zit vol en je hebt moeite om je te concentreren. Ruim je kamer op en omring jezelf met positieve mensen. Dit zorgt ervoor dat jij je week door komt en je niet in een vroege winterdip op de bank belandt.

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jij gaat deze week als een trein. Je hebt behoorlijk wat werk op je bord en aan het einde van iedere dag vraag jij je af waar de tijd is gebleven. Maar je voert alles ontzettend goed uit en dat gaat niet onopgemerkt.

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Jij jankenbal! Oké sorry dat was een beetje gemeen, maar je bent heel emotioneel deze week. Zorg dat je op cruciale momenten jezelf bij elkaar pakt. Er moeten nu eenmaal ook dingen gedaan worden. Daarna kun je weer met The Lion King op de bank traantjes wegpinken en een reep Tony Chocolonely opeten.

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Je kunt niet langer wachten, er moet nu een beslissing gemaakt worden. Volg je gevoel, er is geen foute keuze!

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Uhoh, deze week gaat er iets flink mis. Zet je er overheen. Het is niet het einde van de wereld.

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Je ervaart een kleine dip, want je bent niet zo blij met jezelf. Why not? Je hebt al onwijs veel gepresteerd, vergeet dat niet! Het zou zelfs een goede oefening zijn als je deze week opschrijft wat je allemaal al hebt bereikt, want je mag trots op jezelf zijn. Kop op ram!

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Er is een spreekwoord dat deze week op je lijf geschreven staat. Geduld is een schone zaak. Houdt dat goed in gedachten.

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Met jou gaat alles prima en dat zorgt ervoor dat je tijd hebt om aan andere te denken. Terwijl je dit lees denk je al gelijk aan die ene persoon die wel een opvrolijk beurt kunt gebruiken. Waar wacht je nog op!

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Er komt een persoon in je leven die totaal anders is dan iedereen waar je mee omgaat. Dit zorgt voor verandering en dat doet je goed. Je wordt er zelfs een klein beetje rebels van en verlangt naar nog meer kleine veranderingen. Spice up your life, zet bijvoorbeeld je bed op een andere plek.

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Wat kun je soms toch koppig zijn. Jouw waarheid hoeft niet ook een anders waarheid te zijn. Iedereen neemt op zijn of haar eigen manier informatie op en dat bots soms als je ergens niet hetzelfde over denkt. Probeer je eens in iemands anders schoenen te plaatsen. Dat wil niet zeggen dat je fout zit, maar wel dat je begrip kunt hebben voor hoe iemand anders erin staat.

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Je bent verbaasd over het feit dat andere graag jouw mening horen. Waarom? Je hebt aardig wat levenservaring en dit zorgt ervoor dat je goeie adviezen kunt geven.

 

Oproep: Ben of heb jij gepest? Deel je verhaal in CG!