Het is weer tijd voor de wekelijkse horoscoop! Ben je benieuwd naar wat de sterren deze week weer over jou te vertellen hebben? Lees dan snel de horoscoop van deze week.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Na een super week die je sowieso gerocked hebt, komt er even een weer rustig weekje aan. Je ben ontzettend druk geweest, dus dat rustige weekje kan je nu echt wel gebruiken. Leeg even je hoofd en ga bijvoorbeeld lekker een film kijken (tip: je kunt nu gratis Disney+ downloaden!)

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je gaat een rustige week tegemoet en daarom is het tijd om eens wat anders te gaan doen. Trek er daarom deze week eens lekker op uit! Laat je serie nog maar even op je wachten, die is er morgen ook nog wel. Dus wat let je? Stuur je beste vriendin bijvoorbeeld een berichtje om lekker uit eten te gaan bij dat toffe restaurant waar je al heel lang naar toe wil of ga op een herfst shopping spree (check hier de leukste jassen, sjaals, lipsticks en oogkleuren!)

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Nadat je een super chille relaxte week achter de rug hebt gehad, komt er nu een week waar het stresslevel iets hoger ligt. Je moet nog ontzettend veel doen en je hebt te veel werk laten liggen tot het laatst. Het liefst trek jij je terug in bed met je fave serie, maar no stress! Maak voor jezelf even een goede planning en kijk wat je allemaal nog moet doen. You got this!

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

This is your moment! Pak die oude hobby van je eens op of meld je aan bij de sportschool. Of ga bijvoorbeeld eens lekker door de stad wandelen. Focus je niet alleen maar op school, that can drive you crazy! Zeuren over hoe erg je klaar bent met school gaat jou niet helpen, dus probeer positief te blijven en leuke dingen te ondernemen.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Dit kan een week vol met al emoties worden omdat het je allemaal even te veel wordt. Al die opdrachten en ook nog die leuke crush van je die maar niet reageert op je appje. UGH! Irritant als dit gebeurd, maar daar heb je vriendinnen voor. Dus trommel al je vriendinnen bij elkaar op, dan kan je deze week gezellig met je friends afsluiten! Say hello to the perfect girls night!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week moet je even goed op je geld letten. Je hebt een enorm gat in je hand, vindt alles leuk om te doen en wil het liefst alles kopen. Maar soms is het ook goed om even wat geld op je rekening te laten staan en te sparen. Want er komen tijden aan dat je dit geld van nu goed kan gebruiken en dan baal je als je het allemaal al hebt opgemaakt. Probeer juist eens te sparen voor die mooie broek of jas!

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij zit super lekker in je vel en je week kan nu al niet op. De week is nog maar net begonnen, maar jij bent in een goed humeur waardoor zelfs de maandag jou niet klein krijgt. Houd dit goede humeur vast en plan bijvoorbeeld aan het einde van deze week een leuk avondje met vrienden of je crush. Neem het voortouw en verzin zelf een leuke activiteit om te doen!

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je telefoon staat rood gloeiend van de appjes en belletjes die je krijgt. Iedereen heeft zin om gezellig wat te gaan doen. Je weet niet meer wat je moet en zegt het liefst gewoon overal ‘ja’ op. Super leuk allemaal, maar let je wel op dat je geen dubbele afspraken maakt?

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij hebt je beste vriendinnen even te veel gezien afgelopen week. Ga daarom eens wat leuks doen met je lover of juist met vrienden die je wat minder vaak ziet. App dat ene oude vriendinnetje voor een koffietje of ga bijvoorbeeld langs bij familieleden die je niet heel vaak ziet.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Afgelopen week was niet helemaal je week en het kan zijn dat je dit nog even blijft voelen. Maar rond vrijdag zal je weer opbloeien en ga je een amazing weekend tegemoet! You can do this!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Afgelopen week zat je even in de clinch met jezelf, maar dit word echt jouw week. Je hebt vast nog ergens een lijstje liggen met dingen die je graag wil doen, en daarvoor is nu het moment! Probeer deze week er een paar af te strepen. Do the things that make you happy!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week gaat je even te veel worden op emotioneel gebied. Je weet even niet meer waar je al die emoties moet laten, maar het is wel belangrijk dat je ze eruit laat en niet gaat opkroppen. Er zullen altijd mensen zijn die je steunen en waarmee je kan praten. Wees niet te hard voor jezelf, it’s okay!

 

LEES OOK: