Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 4, 2019

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Maar misschien valt het voor jou wel mee… Of toch niet? Check je horoscoop!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Vorige week lieten we je weten dat je nieuwe mensen gaat ontmoeten. En deze week is het zover! Laat je niet van je stuk brengen door negatieve uitspraken van je bestaande vrienden. Deze persoon is leuk en jouw gevoel over hem of haar klopt!

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Dat het vandaag Blue Monday is wil niet zeggen dat alles verkeerd moet gaan. Je krijgt juist een mooie kans aangeboden. Niet twijfelen, aangrijpen die handel! You got this girl.

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Jij hebt je afgelopen week helemaal herpakt en jouw nieuwe energie werkt aanstekelijk. Vol enthousiasme kun je deze week aan je plannen beginnen en van alle kanten zal je hulp krijgen.

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Net als de Ram heb jij jezelf herpakt. Je hebt je hoofd uit je ass gehaald en staat weer in een positief daglicht.  De gunstige periode kan beginnen en dit zorgt voor verbetering van liefdesrelaties, vriendschappen, familie verstandhoudingen, werk en leren. Good for you babe!

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Jouw interesses zijn erg uiteenlopend, maar het is belangrijk dat je je focus legt op datgene waar je goed in bent. De rest is niet belangrijk. Je zult merken dat je dan flinke stappen vooruit maakt en het succes dat je er in boekt geeft je een goed gevoel over jezelf.

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Weet je nog die ‘Keep Calm and..’ teksten die je overal terug zag? Op t-shirts, accessoires, memes… Echt no way dat jij die gemist hebt. Well, de uitspraak is misschien zo 2017, maar hij is wel bij jou van toepassing! Jij kunt je namelijk zo erg opwinden over van alles en nog wat, dat ‘Keep Calm and Relax’ jouw mantra zou moeten worden. Seriously, maak het je mantra.

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Wat nou saai leven? Dat heb je zelf in de hand he. Als je het nu allemaal even boring vindt, ga dan is wat leuks of spannends doen!

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jealous much? Spreek het uit, want het is nergens voor nodig. Dat voorkomt een hoop gezeur, ruzie en opgekropte gevoelens waar je toch helemaal niets mee kunt.

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Deze week ben je een echte weegschaal. As in de letterlijke vertaling. Je komt namelijk in een conflict terecht waarin jij de standpunten van beiden afweegt. Beiden kanten kun je ook begrijpen. Hoewel het natuurlijk niet jouw taak is, ben je wel een hele goede bemiddelaar en weet je de ruzie te sussen. Wij geven je nu alvast onze complimenten hiervoor, well done!

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Blue Monday? Voor jouw is het een Blue Week! Niet dat je nou echt zo depressief bent, maar je hebt gewoon een beetje pech deze week en daar baal je natuurlijk wel van, logisch. Doe het rustig aan! Voor jou zit een ongelukje namelijk in een klein hoekje. En je hebt al zo veel blauwe plekken, uitspraken die verkeerd uit je mond komen en spullen die je kapot laat vallen. Oeps.

 

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jij kunt je deze week totaal niet concentreren en dat komt niet goed uit, want je hebt iets belangrijks op de planning staan. Deze tips helpen je je concentratie te verbeteren! Good luck.

 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Be honest and kind girl. Het zal gewaardeerd worden en voorkomt een grote ruzie met iemand die je lief is. Echt, wees niet bang voor zijn of haar reactie. Als je eerlijk bent zal de ander niet boos worden.

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen