Horoscoop

Horoscoop – week 4, 2020

Het is weer een nieuwe week, en dat betekent: de nieuwe horoscoop staat klaar! Pak een kopje thee of koffie, sit back en gun jezelf 10 minuten om jouw horoscoop van deze week te lezen ✨.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Vandaag voel je je fit en energiek. Geen taak is voor jou onmogelijk! Of je nou je kamer een deep cleanse geeft of je moeder een favor doet door haar auto te wassen. Natuurlijk is het goed dat je deze dingen wilt doen, maar het hoeft niet allemaal tegelijk. Neem ook de tijd om iets ontspannends en leuks te doen, Waterman.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het kan zijn dat je deze week closer wordt met iemand uit je vriendengroep of een flirt. Jullie raken diep in gesprek en komen erachter dat jullie meer in common hebben dan jullie dachten. Misschien kan dit uitgroeien tot een potential lover, of een nieuwe bestie! Wat het ook mag zijn, op sociaal gebied zal jij deze week stralen.

Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Voor jou is het een goede week to get your flirt on. Die cute boys of girls lijken jou te zien staan, en jij bent deze week een master of flirten! Grijp je kans en wees vooral niet bang om te zijn wie je echt bent, want mensen vinden jou leuk om jouw persoonlijkheid en niets anders, Ram.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Sinds het nieuwe jaar is begonnen, lijkt het alsof jij bent veranderd in een compleet ander persoon. And not in a bad way! Je merkt dat je minder bang bent om je mening te geven en om te zeggen waar het op staat. Je verwacht van mensen dat ze jou goed behandelen and if not, wijs je ze de deur. Keep it goin’!

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij bent in the mood to party! Als Tweeling ben je altijd wel in voor een feestje, maar deze week heb jij éxtra veel zin in gezelligheid. Anderen merken dit ook! Elke dag probeer jij iets leuks te doen en jouw positiviteit en gezelligheid inspireert anderen dit ook te doen. Blijf deze energie vooral aanhouden <3.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

De winter is nog niet voorbij, maar jij kan niet wachten tot het eindelijk zomer is. De warme zon op je huid, tan lines en de hele dag liggen bakken op het strand… Ugh! Je mood kan ook wel een oppepper gebruiken. Houd nog even vol, Kreeft, want voordat je het weet zitten we alweer in de zomermaanden.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Je hebt het gevoel dat je bestie iets voor je achterhoudt, maar elke keer dat je ernaar vraagt, ontkent ze het. Weird! Maak je er niet te veel zorgen over, Leeuw, en laat het haar uitzoeken. Ze zal je er vast over vertellen wanneer ze er klaar voor is.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Take it easy, Maagd. Je voelt je gestrest en dit kan komen omdat jij alles wat je doet heel serieus neemt. Dit is a good thing, natuurlijk, maar je moet ook onthouden dat je niet alles tot in perfectie kan doen en dat je alleen maar je stinkende best kan doen. Doe even rustig aan en forceer jezelf niet om iets te doen waar je hoofd niet naar staat.

Lachen: deze kattenmeme ben jij volgens je sterrenbeeld!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Als Weegschaal ben jij erg sociaal en weet je goed hoe je met mensen moet praten. Dit is een handige skill, maar als het gaat om gevoelens uiten heb je misschien nog wat te leren. Geef het aan wanneer iets je verdrietig of boos maakt en don’t bottle it up, want dat kan er juist voor zorgen dat je je slecht gaat voelen.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week neem jij het voortouw als het op schoonmaken aankomt. Jouw kamer is spotless en zelfs de kattenbak heb jij geleegd! Het is goed dat je dit doet, maar het kan zijn dat je je zo focust op schoonmaken omdat er iets is waarvan je jezelf wil afleiden. Heb je ruzie met iemand, of kreeg je een vervelende comment op je outfit? Eventjes klagen mag best, Schorpioen.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij hebt soms nog wel eens de neiging om jezelf te onderschatten, Boogschutter. Je bent een bescheiden persoon, maar je hoeft niet altijd bescheiden te zijn! Ben je ergens trots op? Let the world know, want je hebt er hard voor gewerkt. Jij kunt alles doen wat je maar wilt, if you set your mind to it.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij hebt een vriendin of boyfriend waar je super close mee bent, maar je merkt de laatste tijd dat je ze een irritant vindt worden. Dit kan zijn omdat je ruimte voor jezelf nodig hebt: als Steenbok houd jij er namelijk niet van als je geen bewegingsruimte hebt. Maak geen nasty comments naar de persoon waarbij je ruimte nodig hebt, maar vertel het ze op een rustige manier.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen