Beter laat dan nooit, onze week horoscoop!

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Alles zit deze week helemaal fleeky. Als je in de spiegel kijkt zie je dat je haar goed zit, je wenkbrauwen strak zijn en je kledingkeuze on point is. Deze zelfverzekerdheid straal je hierdoor ook uit! En daarom ben jij voor velen een charmante verschijning. Geniet ervan en maak gebruik van de deuren die deze week voor je opengaan.

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Volgens mij heb je het advies van vorige week niet helemaal opgepakt. Je hoofd zit namelijk nog steeds best vol en dat zorgt ervoor dat jij moeite hebt om deze week een belangrijke beslissing te nemen. Probeer jezelf eraan te herinneren dat je de keuze maakt voor de toekomst en niet voor het resultaat dat het nu direct geeft!

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Je hebt een drukke agenda en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Durf af en toe wel ‘nee’ te zeggen en blijf de baas over jezelf!

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Uhoh, dit kan niet zo langer en dat weet jij ook wel. Ga het eens gauw uitpraten!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Mm, je zit niet zo lekker deze week. Ligt dit aan de hoeveelheid dingen die je moet doen of gaat het om wat je moet doen? Vraag je af of dit wel is wat je echt wil en maak een keuze.

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Je aandacht dwaalt volledig af naar een mysterieus persoon in je leven en omdat je niet wil dat die gene dit door heeft gedraag je je een beetje geheimzinnig. Spannend allemaal! Ga je nog is een stap nemen of wat?

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Wat kun je toch koppig zijn Ram! We know dat is één van je kernmerken, maar laat je er niet door leiden. Durf ook eens naar andere te luisteren en doe wat met de opbouwende kritiek.

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Pfoe, dat jullie beide nog steeds niet moe zijn van deze strijd. Het wordt toch echt tijd dat jullie een compromis gaan sluiten. Dat betekend niet dat je opgeeft, maar dat je rekening houdt met elkaar.

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Deze week geven we je een dik compliment voor je doorzettingsvermogen! Jij hebt je ingezet tot de laatste druppen en daar mag je trots op zijn.

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Je houdt ontzettend veel rekening met andere, maar vergeet je jezelf niet? Jij bent even belangrijk!

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Deze week denk je vooral veel na over het leven. De dingen die je allemaal nog wil en de dingen die je juist niet meer wil. Goed bezig, dit is een stap naar een nieuwe fase!

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Je piekert wat af, hoe houd je dat vol? Probeer alles waar je momenteel een beetje aan werkt, één voor één af te ronden zodat je het één en ander kunt afsluiten. Het zal je goed doen!

 

LEES OOK: Vader wordt gek van dochters geratel over wenkbrauwen en zijn commentaar is HI-LA-RISCH!