horoscoop

Horoscoop – week 40, 2019

Benieuwd wat de sterren deze week over jou zeggen? Check hieronder jouw horoscoop voor week 40!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

This is the moment om je crush een berichtje te sturen. Wacht niet langer, straks is je crush met een ander in love. Stuur of hij/zij zin heeft om een keer af te spreken. Je zult verstelt staan van het antwoord!

 

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Druk weekend achter de rug? Doe deze week dan even rustig aan. Neem een lekkere douche of bad en trakteer jezelf op de nieuwe kerstcollectie van Lush ;-)!

 

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week heb jij niet zoveel zin om aan de bak te gaan. Huiswerk maken of leren voor een toets? Meh… jij hebt er even echt niet te motivatie voor. Maar c’mon babe! Zorg voor zo min mogelijk afleiding (dat betekent dus dat je vooral even die mobiel weg moet leggen) en denk aan hoe lekker het gevoel is als je klaar bent! You can do it!

 

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je hebt echt een nieuwe outfit nodig omdat je helemaal klaar bent met al je kleding. Let wel op dat je niet te veel geld uitgeeft begin deze week, want eind deze week kan je het waarschijnlijk veel beter gebruiken.

 

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jij staat aan het begin van een nieuw avontuur. Wie weet wat de toekomst je gaat brengen, maar probeer hier niet te veel over te stressen! Geniet van het moment en all will be good.

 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je relatie gaat het nu eindelijk de goede kant op. Jullie zaten even in een klein dalletje, maar dat heeft iedereen weleens. Het is belangrijk dat jullie blijven praten over negatieve en positieve punten. Communication = key!

 

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Let deze week extra op als je communiceert via WhatsApp, sms of mail. Jouw opmerkingen kunnen namelijk nog wel eens verkeerd worden opgevat door anderen. Probeer daarom eerder iemand te bellen of IRL te spreken.

 

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Eerlijk is eerlijk, het gaat je niet gemakkelijk af, maar jij ziet zelf toch ook wel dat je al flink vooruit bent gegaan? Dus geef niet op boogschutter! Als je achteraf terug kijkt op deze periode denk je ‘dat viel eigenlijk best wel mee.’

 

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt ineens superveel zin om te sporten en dat werpt zijn vruchten af. Je zit vol energie, je gezicht straalt en je body looks hot! You go girl!

 

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Dit wordt voor jou een rustige week en dat is maar goed ook want daar ben je echt even aan toe. Koop je favoriete snacks en zet Disney+ op. Een momentje voor jezelf is all you need!

 

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week kom je iemand tegen waarvan je denkt ‘where have you been all my life?’ Jullie gedachtes sluiten perfect op elkaar aan en vanaf nu zijn jullie onafscheidelijk.

 

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Wij hebben één woord voor jou deze week en dat is ‘geduld’. Houd dit woord dan ook deze week als een mantra in je gedachten. It will help!

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen